четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / „Държавата според Стажанта“: Закъсняха с отстраняването на Георги Костов, Пилософ и Порожанов

„Държавата според Стажанта“: Закъсняха с отстраняването на Георги Костов, Пилософ и Порожанов

В редовната рубрика „Държавата според Стажанта“ Диков коментира лошият актьор Бойко Борисов, отстраняването на главния секретар на МВР Георги Костов както и ролята на президента Румен Радев.

Диков коментира отстраняването на директора на фонда за лечение на деца в чужбина Владимир Пилософ като посочи, че това е една смяна, която трябваше да стане много по-рано, а служебното правителство я направи по най-неубедителния начин.

Той коментира и отстраняването на Порожанов от Държавен фонд „Земеделие“. „Кой нареди на земеделския министър кой да смени Порожанов? Би трябвало час по-скоро Радев да отговори на този въпрос.

„Браво на Герджиков – за 5 дни извършиха ремонт на тунела Ечемишка. Цацаров се самосезира, тъй като излязоха твърдения, че цените са завишени. А той ще се самосезира ли за ред други неща? Ще се сезира ли за договорите за санирането на блоковете в Твърдица? Двойният аршин се прилага“, посочи Стажанта.

Той коментира и машинното гласуване и писмото на Цацаров с въпроса кой е пуснал под парична гаранция кмета на Галиче Ценко Чоков.

Чуйте целия коментар на Стажанта по актуалните теми от седмицата в следващото видео. ТУК можете да видите и отговора на Лозан Панов към главния прокурор Сотир Цацаров за кмета на Галиче Ценко Чоков.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

2 коментара

 1. Дървосекачът

  И отново – Chapeau !, г-н Диков&БиАй.
  …а Конкретната цифра на ОфициалноДоказаните (Само на ОфициалноДоказаните !) Окрадени у Нас еврофинансирания (Само еврофинансирания !) към край финансова 2014та – Е 74 (Седемдесет и четири) млрд (Милиарда) евро.
  ТА ! – Е Казано : – и като вкупом Съгрешиха – Вкупом станаха Непотребни .
  ерго – Идете и Брифирайте г-н проф. Герджиков ЗА Двустъпковата, г-н Диков ! …и то Сега-и-Веднага.
  Успех !

 2. любо кочев

  Г-н Диков,току що Вашата аудитория намаля с един Човек.
  Това съм аз.Отвратен съм от избора Ви на ГЕСТАПОТО за гост тази вечер.Вие реставрирате това,което съсипа и продължава да унищожава държавата ни.Умен човек сте,ще ме разберете.Няма да Ви досаждам повече.Бъди щастлив.