понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Държавата според Стажанта: За скандала с джиповете на горските
DIKOV_DARJAVATA картинка

Държавата според Стажанта: За скандала с джиповете на горските

Представяте ли си в каква държава живеем, след като се купуват джипове, който официално са за горските стопанства, за да возят богати ловджии и чрез тях да се изкарват пари. А се оказва, че всъщност джиповете се ползват от Бойко Борисов, който лично кара и ходи на официални събития. Както и човек да го погледне, не може да става дума за нормална европейска държава. Бойко Борисов като обидено дете, хванато в беля, си казва какво толкова. Борисов понякога губи контрол и реагира по абсурден начин

Това каза Стажанта в коментара си по актуалните въпроси от седмицата.

Стажанта събра мнението на депутатите в парламента по темата с далаверата с джиповете. Вижте какво коментираха народните представители, както и самият министър на земеделието Десислава Танева във видеото:

Вижте също

vec

Пак късо съединение – топенергетици предупреждават за сериозни проблеми

Представяме ви втората част на разговора с двама герои на протестите срещу своеволията на частната …

2 Коментари

  1. Моите уважения и към господин Диков и към предаването,но Румен Гечев да говори за морал и чужда наглост е нещо,като педофил да говори за любов къ децата.

  2. Не може „населението“ да се реди по цял ден пред урните за да направи от една мутра министър-предсетател (два пъти), и в същото време да иска да живее в нормална европейска държава.