вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Държавата според Стажанта: „Тефлоновият“ премиер Бойко Борисов

Държавата според Стажанта: „Тефлоновият“ премиер Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов пак прояви своя дебелашки, каруцарски, тираджийски хумор, този път по отношение на аферата „Суджук гейт“, заявявайки, че има високо кръвно и затова не яде суджук.

Факт е обаче, че скандалът със суджука показа отвратителна, но доста типична картина за начина, по който се управляват не един и два областни града в България.

И все пак – чувството за хумор е едно, но нещо доста по-тъпо и по-цинично е изказването на Борисов пред млади хора, че ГЕРБ е загубил президентските избори, защото не е искал да ги спечели.

А защо Бойко Борисов е „тефлонов“ премиер и какво призова избирателите си на Бузлуджа Корнелия Нинова – вижте в следващото видео!

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

7 коментара

 1. Отначало BIT даваше надежда, че може да има и едно по-нормална, некомунидна, нечалгизирана, непросташка интелигентна телевизия.
  Стана Сашо-скиорчето началник и всичко тръгна здраво надолу, а телевизията все повече заприличва на просташка квартална кабеларка.
  Жалко!

 2. Диков, какъв журналист си щом винаги изопачаваш нещата и в теб има само злост и злоба. Защо не кажеш , че Борисов изрита добричкия тарикат от парламента , че смени цялото ръководство на ГЕРБ в Добрич , ами се хващат за едно изречение за разведряване на ситуацията. А на нас ни е писнало от журналисти с „дебелашки, каруцарски, тираджийски хумор“ , които лъжат , произвеждат фалшиви новини , насаждат омраза и причината е една единствена , че не са на хранилка при управляващата партия.

 3. Тиквата от Банкя никога не е виновна за нищо. Дори когато се н@сере грандиозно.

 4. Суджук партия , домус партия , обединени идиоти , воля магарешка , Баш Свинска Партия …? 240 депутата и нито един свестен . Мутра премиер с дебелашко чувство за хумор , бих казал с нагло . Всички тези нагли и безотговорни господарстващи индивиди са само лицето , фасона на зиналата да глътне България олигархия , която се храни от корупция, ниски заплати и европейски пари

 5. Сашо, извини се на тираджиите за сравнението с борисов !

 6. Въй! смея да кажа, че думи нямам! бит разочарова.

 7. Тая Нинова говори все едно Орешарски не е бил на власт… Много къса памет..То не че тефлоновата тиква е стока де….