събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / „Държавата според Стажанта“: Какво (не) се пише в стенограмите на МС и с какви въпроси Стажанта ядоса премиера

„Държавата според Стажанта“: Какво (не) се пише в стенограмите на МС и с какви въпроси Стажанта ядоса премиера

За скандала с нарушенията, според Валери Симеонов, на приватизационния договор за Българския морски флот, и за това какво се пише и не се пише в стенограмите на Министерския съвет разказва Сашо Диков в днешната рубрика „Държавата според Стажанта“.

Какво се случва с „папката на Герджиков“ и наистина ли няма пари в държавата, та се налага да се тегли заем, с който да се покрие частично българската част от финансирането на европейски проекти, въпреки високия фискален резерв.

С тези въпроси пък Стажанта притисна премиера Бойко Борисов след парламентарния контрол в петък, а час по-късно получи от него и есемес, който той прочете в „Държавата според Стажанта“.

Вижте какво още има в днешната рубрика:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. Стефан Петрински

    Великолепно предаване правите г-н Диков. Властта ви гледа, слуша и помалко съобразява с вашите професионално издържани и морално извисени позиции. Поздравление затова, че взехте в екипа Люба Колезич. Вземете и Велизар Енчев, който в Евроком правеше страхотно предаване, но го спря Валери Симеонов. Телевизията ви много дръпна и много зрители ви гледат и коментират. Тази измъчена страна се нуждае от промяна, а тя е невъзможна без силни и свободни медии. Дерзайте!

  2. Един мармот

    Много добро предаване.

    А който иска да не гледа г-н Диков, да не го прави! И без това няма ресурси за всички. И така по-бързо ще ни освободи от присъствието си.

  3. Спрях да гледам Диков и Кулезич. От километри си личи , че са платени от което ми се гади.