четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / „Държавата според Стажанта“: Бойко Борисов отговаря на твърденията на Цветан Василев

„Държавата според Стажанта“: Бойко Борисов отговаря на твърденията на Цветан Василев

В рубриката „Държавата според Стажанта“ Диков коментира заявката на премиера Бойко Борисов, че ще подаде оставка, ако кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на спечели изборите още на първи тур.

Той каза и че Борисов през седмицата е реагирал на писмо във в-к „24 часа“ за Ники Терзиев, което се снимало с него по времето, в което той е бил главен секретар на МВР, а наскоро е бил убит от шофьор. Борисов се срещнал с близките на момчето, а на срещата а присъствал и главния прокурор Сотир Цацаров. Диков прочете и материал на Петя Владимирова в „Дневник“ и мнението й по казуса. „А тези, които не са имали „късмета“ да се снимат с Бойко Борисов, какво правят?“, запита Стажанта.

Диков анализира и публикацията на „Форбс“ и цитира един от пасажите от материала. „Прави му чест на г-н Борисов, че отговори на този материал като посочи, че не чете какво пише някакъв блогър“, каза Стажанта. Той посочи, че премиерът е отговорил и на неговите въпроси, свързани с твърденията в интервюто на Цветан Василев.
Лаконично Борисов отговаря на почти всички твърдения на банкера Цветан Василев и въпросите на Диков с „Лъжа“.

„Работата на ВСС продължава да се отличава с абсолютна безпардонност и наглост. Последният герой беше представляващия ВСС Димитър Узунов, който минава за човека на Бойко Борисов във ВСС. Той еднолично е определил хората, които да преговарят с гостуващите прокурори от Европа, които правят проверка на работата на прокуратурата. Другото е, че всички са от т.нар. „чугунено мнозинство“ и от тях няма нито един представител на „дисидентите“ във ВСС. Нахалство и безпардонност, които продължава без грам свят и притеснение“, заяви Стажанта.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  Не виждам защо да Продължаваме да Си губим Ние-Всички времето с тея ‘наште’ ‘избранници’/’кандидати’ ! – Е Ясно че Всичките 21 двойки са Нефела. …а като Отчетем че политформациите на ‘наште’ са Вече 403 (Четири. Стотин. И Три.) – …(Нейсе !)
  – Системата !, ‘системата’ на ‘наште’ – Е Проблема. …и Ни Трябва комуникация за да Селектираме просто Хора !, които СА Знаещи-и-Можещи ! …и ето Как :
  а. Се осигурява Мрежиране в Реално време (онлайн, тв, радио, тлф) между вас/БиАй и други
  – във Форума от дискусии към Dir.bg (към материалите, чрез коментарите) – Има Немалко Хора
  + БНР ? …Вирджин ? … Енерджи ?
  + БНТ ?
  ….като Всичко – оформено в уебкаст платформа
  б. Се осигурява Поканване ред-по-ред на Всичките ‘наште’ ‘кандидати’ …. И ! – Се подлагат на Тотално Препитване ! Публично ! В Реално време ! От Хора Българ(к)и от Цял Свят !
  – чрез което хем Ще ги видим що за стока са, хем ще Можем да намерим Хора Знаещи-и-Можещи ЗА кандидати.

  Намирам че с Експертизата-ви БиАй – за ден-два Е Airborn !