сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Държавата според Стажанта
DARJAVATA

Държавата според Стажанта

В традиционната си рубрика „Държавата според Стажанта“ водещият коментира абсурдите от последната седмица. 

В полезрението му попадна изказването на Бойко Борисов, с което той обвини в лъжа президента Румен Радев. 

Той излъчи и видео от изказване на Борисов, в което той коментира скандалната среща Цацаров-Дончев-Гергов. Според Борисов, главният прокурор е влязъл в капана на червени олигарси.

Вижте също

petrov

Прокурор Иван Петров: Прокуратурата се страхува да разпита Цветан Василев

Как се разви началото на делото за КТБ, коментира прокурор Иван Петров в предаването „Просто …

3 Коментари

  1. вал валo

    Нещо много са навързани нещата Капитал- Дай България-братчетата шофьори , които се водят собственици на БИТ телевизия. Да не би тези братчета тираджии да са подставените лица на Прокопиев и Сашо Дончев , а Сашо Диков да им е медийната бухалка? Добре са усвоили номерата на Шишо и банкера-беглец , но вече се повтарят и не вървят! Бит Телевизия работеше изцяло само и за Дай България , направо се молеха и просеха от екрана хората да гласуват за тях. Абсолютно явно е , че тази телевизия е създадена да обслужва техния проект ! И още нещо това е изцяло соросоидна телевизия!

  2. P.S. Bсеки ОПИТ, Bие, SIR Диков, ДА ЗАМЛЪКНЕ Е ОПИТ, това е брутален опит – АЗ да оглушея от Лондон! Лондон да оглушее!!! НЯМА КАК ДА СТАНЕ! :) :) :) Историята е доказала, че няма как!

    Лично и от Лондон благодарим на SIR Диков! ВСЕ ПАК ИМА ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ МЪЖ И ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО ДА МЕ ПРЕДСТАВЯ В БЪЛГАРИЯ! Ако Вие,SIR Диков, правихте журналистика в USA, щяхте да получавате 1 000 000 $ на предаване!!!! Напълно заслужено при това! :) :) :) Love ya! Big, Big HALO to BiT for giving a chance to true journalists! :) Halo, BiT!“

  3. Лично и от Лондон благодарим на SIR Диков! ВСЕ ПАК ИМА ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ МЪЖ И ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО ДА МЕ ПРЕДСТАВЯ В БЪЛГАРИЯ! Ако Вие,SIR Диков, правихте журналистика в USA, щяхте да получавате 1 000 000 $ на предаване!!!! Напълно заслужено при това! :) :) :) Love ya! Big, Big HALO to BiT for giving a chance to true journalists! :) Halo, BiT!“ :)