понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Дарина Сарелска отговори на обвиненията на разследващия журналист Васил Иванов

Дарина Сарелска отговори на обвиненията на разследващия журналист Васил Иванов

Директорът на дирекция „Новини и актуални предавания“ на Нова тв Дарина Сарелска отговори в пряко включване в ефира на Би Ай Ти на обвиненията за цензура, които отправи към нея разследващият журналист Васил Иванов. Той подаде оставка във вторник с мотива системна цензура от Сарелска.

Би Ай Ти излъчи на живо цялата пресконференция на Васил Иванов и екипа на „Шоуто на Слави“, чието предаване във вторник вечерта не бе излъчено от медията заради гостуването на разследващия журналист. Можете да видите цялата пресконференция ТУК!

В ефира на Би Ай Ти Дарина Сарелска нарече лъжа всички обвинения на Васил Иванов към нея. Тя посочи, че с журналиста винаги са имали „изконни професионални различия за това как се правят разследвания“.

Призна и една своя грешка по отношение на Иванов, като каза, че е „имала съмнения в моралния интегритет на колегата си“.

Дарина Сарелска отказа да коментира спирането на предаването „Шоуто на Слави“ от конкурентната медия Би Ти Ви, като посочи, че това са програмни решения на телевизията.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Дарина Серелска лъже и злоопотребява с власт и връзките си!Нещата са се осрали тотално това е точната дума обаче най добре да си предаде оставката и да напусне поста си!Да се лигави и да се държи така е недопостимо!Сигорно зад кадър пада смях е,, вис кои сме ние!Обаче време е тази жена да си предаде оставката и да се спрат излагачиите!Нямаме нищо против нея но опетнява всички нас с позицията си и мястото си!За това Дарина време е да си ходис!