сряда , 28 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Дарина Сарелска отговори на обвиненията на разследващия журналист Васил Иванов
SARELSKA

Дарина Сарелска отговори на обвиненията на разследващия журналист Васил Иванов

Директорът на дирекция „Новини и актуални предавания“ на Нова тв Дарина Сарелска отговори в пряко включване в ефира на Би Ай Ти на обвиненията за цензура, които отправи към нея разследващият журналист Васил Иванов. Той подаде оставка във вторник с мотива системна цензура от Сарелска.

Би Ай Ти излъчи на живо цялата пресконференция на Васил Иванов и екипа на „Шоуто на Слави“, чието предаване във вторник вечерта не бе излъчено от медията заради гостуването на разследващия журналист. Можете да видите цялата пресконференция ТУК!

В ефира на Би Ай Ти Дарина Сарелска нарече лъжа всички обвинения на Васил Иванов към нея. Тя посочи, че с журналиста винаги са имали „изконни професионални различия за това как се правят разследвания“.

Призна и една своя грешка по отношение на Иванов, като каза, че е „имала съмнения в моралния интегритет на колегата си“.

Дарина Сарелска отказа да коментира спирането на предаването „Шоуто на Слави“ от конкурентната медия Би Ти Ви, като посочи, че това са програмни решения на телевизията.

Вижте също

kesch

Какъв ще бъде ефектът от ограничаване на кешовите плащания до 1000 лв.

Преди няколко дни НС прие на първо четене промените в Данъчноосигурителния процесуален кодекс. Те предвиждат …

Един коментар

  1. Дарина Серелска лъже и злоопотребява с власт и връзките си!Нещата са се осрали тотално това е точната дума обаче най добре да си предаде оставката и да напусне поста си!Да се лигави и да се държи така е недопостимо!Сигорно зад кадър пада смях е,, вис кои сме ние!Обаче време е тази жена да си предаде оставката и да се спрат излагачиите!Нямаме нищо против нея но опетнява всички нас с позицията си и мястото си!За това Дарина време е да си ходис!