неделя , 23 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Дарина Йотова вече работи по нова песен след музикалния си дебют
DARINA картинка

Дарина Йотова вече работи по нова песен след музикалния си дебют

Новата ми песен „К`во не чу“ ме хвана в свои води и показва истинската ми същност. Това разказа в предаването еМисия България младата певица Дарина Йотова. Тя каза, че не се оплаква от славата, макар че и отговорностите да дошли много по-бързо.

„Никога не съм искала да порасна и ми беше ясно, че трябва да се хвана в ръце, за да постигна това, което искам. Ангажиментите ми са доста приоритетни и трябва да се спазват часове и срокове“, разказва за натовареното си ежедневие Дарина. Тя е завършила 11 клас и следващата година й предстои да държи матура, но все още не е решила какво иска да учи. „Беше сложно, но всичко става така, че, ако си упорит и вярваш в това, което можеш, ще успееш“, убедена е младата певица.

„Исках да направя нещо различно от това, което съм правила до сега. Исках да изляза извън стила си и зоната си на комфорт. Беше ми скучно и исках нещо ново. Харесвам много стилове и не се стремя да приличам на някого. Искам да изкарам собствената си енергия в това, което правя. Сама си избрах стайлинга. Много по-различно е от това, което се издава в България. Има много по-различна идея, има много танци. Има развитие, история и това се вижда“, разказва Дарина Йотова за дебютното си парче. Клипът е сниман в киноцентъра в Бояна. В екипа е участвал Люси Иларионов.

„Мисля за това как всеки ден трябва да стана и да направя милион неща. Мисля основно за работа и за мен е голямо удоволствие. Работата и забавленията са свързани, това ми е лятото“, разказа още Йотова. Според нея е напълно приемливо понякога да прави компромис със себе си, за да поеме риск в професията. А родителите и приятелите й я подкрепят. Тя разкри, че сега работи по ново парче, което ще пусне през есента. А лятото й ще премине в работа и много участия.

Вижте също

gerdzhik

Огнян Герджиков подложен на кръстосан огън от новите депутати

Новите депутати спешно повикаха служебния премиер Огнян Герджиков за обяснения относно неговата кадрова политика. Препитването …

2 Коментари

  1. Много е готина мацката, ама има адски беден речник… Не може да завърже едно изречение, бърка думите, отнема й няколко секунди да загрее какъв въпрос са й задали. Забелязваше се и във формата, но на по-дълги интервюта бие много на очи… Иначе има страхотен стайлинг, много се радвам, че в България има млади изгряващи таланти.

  2. Водещата е много суха! А Дари е много сладка!