сряда , 21 ноември 2018
Начало / Спорно за спорта / Дани Златков откровено пред Би Ай Ти: За футболните женчовци, гладиаторските битки в ММА и защо обмисля завръщане на терен

Дани Златков откровено пред Би Ай Ти: За футболните женчовци, гладиаторските битки в ММА и защо обмисля завръщане на терен

Даниел Златков или българският Роналдо, както е по-известен, гостува в „Спорно за спорта“ с откровени отговори защо реши да смени футбола с ММА битка, ще се върне ли на терена и истина или шоу беше боят му в клетката.

„Не съм се отказал окончателно от футбола, мога да се върна отново на терена. Просто така се случи с поканата да се бия в „Арена Армеец“, приех, защото бях свободен“, обясни Златков.

„Боят си беше бой, със сигурност много повече хора са очаквали да се изложим. Понесох много негативи, включително и заплахи“, допълни Златков.

„Във футбола се подписва договор и вземаш възнаграждение всеки месец. В ММА се организира една гала вечер, в която вземаш определена сума, ако в следващите месеци нямаш влизане в клетка, не получаваш пари“, обясни още футболистът.

„Популярността не помага нито на терена, нито в клетката“, категоричен е Дани Златков.

Дали и кога ще се върне във футбола – вижте целия разговор във видеото, а още от „Спорно за спорта“ гледайте ТУК!

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …