понеделник , 1 май 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Данаил Кирилов: Ако сме втори, какви очи ще имаме да дирим управлението?
POLI_PAUNOVA картинка

Данаил Кирилов: Ако сме втори, какви очи ще имаме да дирим управлението?

„Ако сме втори, какви очи ще имаме да дирим управлението“ – заяви днес Данаил Кирилов от ГЕРБ пред Полина Паунова в ефира на Би Ай Ти.

„Беше напрегната кампания, надявам се посланията ни да са били чути. Наблегнахме на реализма, предпазвали сме се от неосъшествими декларации и заявления, от популизма и от напразните обещания“ – сподели още кандидат-депутатът от ГЕРБ.

Той смята, че политическата ситуация може да наложи коалиционно управление след изборите в неделя.

„Надяваме се, то да е с дясно. Направихме допитване до нашите активисти, имаме становището на членовете ни – БСП и ДПС не са желани за партньори. Не би следвало отсега да затваряме опциите за десните формации. Като гледам политическата алчност на нашите опоненти, те ще изровят земята за да постигнат успех“ – казва още Кирилов.

Според него ГЕРБ не си променя мнението за въвеждане на стопроцентов мажоритарен вот.

„Ние не си променяме позициите по въпросите на референдума. Ще защитаваме мажоритарните избори, във вида, в който са ги избрали два милиона и половина избиратели“ – заявява Кирилов.

Според него, ГЕРБ са направили за две години два лъвски скока в промяна на законодателството по отношение на съдебната реформа, включително и промяна на Конституцията.

Какво още сподели Данаил Кирилов пред Полина паунова, вижте в следващото видео:

Вижте също

VELEV

Председателят на АИКБ: Предложените законодателни промени от омбудсмана и КНСБ са пиар

Председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев определи предложените законодателни промени …