неделя , 22 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Дамян Попов и Дивна с нов горещ хит

Дамян Попов и Дивна с нов горещ хит

Певецът Дамян Попов гостува в студиото на Код 11-13 и разказа за новия горещ летен хит, който е записал с участието на Дивна. „Сценарият на клипа е на Вили Нанков. Когато получихме текста на песента, решихме, че е много сладникав, романтичен и дори леко младежки. Искаше ми се да има някакъв контраст“, сподели Попов.

„Решихме да разкажем три различни любовни истории с различни персонажи и накрая да има един обединяващ момент. Получи се много неочаквано и самата идея да бележим всяко едно от момичетата с картата на Мики Маус, се получи нетипично“, смята музикантът.

По думите му, женското присъствие е от три много красиви дами, които са много различни една от друга. Дамян Попов каза, че въпреки възрастта си Дивна се справя изключително професионално.
Той разказа кои са дамите във видеоклипа, кои сцени са били най-изморителни за участниците на снимачната площадка и кои са били предизвикателствата пред екипа.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …