сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Да си свидетел на Темида – разказва свидетелят по „Килърите“ Боян Джамалов

Да си свидетел на Темида – разказва свидетелят по „Килърите“ Боян Джамалов

Един от важните свидетели срещу Петър Стоянов-Сумиста в процеса срещу „Килърите“ – Боян Джамалов, който е бил негов служител, гостува в „Честно казано“.

Той разказа, че е свидетелствал за всички убийства и тежки престъпления, извършени пред очите му от Сумиста и килърите.

Джамалов потвърди на 100 процента и свидетелствата на Георги Петков-Космоса, казани в интервю за „Фрог нюз“.

Свидетелят разказа, че срещу него, както и срещу други свидетели, съдии, прокурори и полицаи, има заведени искове от страна на Петър Стоянов-Сумиста, като всеки е за 50 хил. лева. Само срещу него има три – за 150 хил. лв.

На него всичко това му е без пари, държавата плаща да води дела срещу нас, ядосва се Джамалов.

По думите му делата срещу разследващи и свидетели влизат в съда, а се прекратяват само тези срещу съдиите и прокурорите.

Полицаят Валентин Цоновски, който разкри „Килърите“, е голям мъж, човек, който си държи на думата, срещу когото също има две-три дела, каза още Джамалов.

„Беше от тези, които не можеш да ги хванеш за ухото и да ги водиш, но за съжаление вече не е в системата. Изхвърлиха го с всички награди и реализации. Това е съдбата на честните полицаи“, добави той.

Чуйте подробности:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Честит рожден ден скъпа Люба! Желая успех на предаването. Изгледах филма на АРТЕ. За съжаление това е реалността в България и като няма независима журналистика ще трябва да се информираме от чуждестранни медии.