петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Д-р Панчо Панайотов: Народът има право на бунт, но няма алтернатива

Д-р Панчо Панайотов: Народът има право на бунт, но няма алтернатива

Бившият кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов гостува в студиото на „Просто Диков“ и анализира политическата ситуация в България в момента.

„След 30 години формална държава, ни управляват обременени хора. Проблемът ни е, че в България не можа да се създаде политическа сила – модерна, демократична с дефинирана дясна идеология. Трагедията на България не е, че ни управляват лоши партии, а че не ни управляват политически партии“, заяви Панчо Панайотов.

„Това са друг вид организации. Партията е общност под едно знаме и една кауза. Събрали са се хора с друга цел. В България няма истинска, дясна, почтена, грамотна партия, която да управлява“, подчерта бившият кмет на Дупница.

Той е категоричен, че този народ има основание от дълги години за бунтове. „Ние сме най-бедните, най-мизерните. Ние вече изоставаме и от африканските държави“, заяви той.

„Народът има право на бунт, но има дълбок проблем. Такъв бунт имаше през 1997 г., но тогава имаше алтернатива. Сега няма алтернатива. Кой идва? Пак ще има избори и пак няма да бъдат политически. На запад хората гласуват политически, а в България хората, които искат да гласуват политически – гласуват с едно празно картонче“, смята Панайотов.

„Истински президент не сме имали, той е бутафорен“, категоричен е бившият градоначалник на Дупница.

Чуйте целия разговор с него в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

6 коментара

 1. не се гаси.....

  Най-интересни и стресиращи са лекарите, които имат нужда от психиатрична помощ! Имало „бунт“ през 1997 г., казва този видиотен доктор? Значи, ако е имало истински, народен бунт, то тогава онова, което не се случи през 1989 г. щеше да се случи през 1997 г. Е, случи ли се? Защо след Костов се довлече царя с комунистите и имахме 10 години президент агент на ДС? Ако Костов беше истински десен лидер и имаше бунт, а не пъклен сценарий как БСП да оцелее, да оздравее и да се върне по-силна във властта, последните 20 години нямаше да са време на такъв нечуван морален упадък. И да знаете, че такива като Панчо са виновни, те ни излъгаха, че Костов е различен от Луканов. Не, по-зъл и по-отмъстителен е. Той провали дясното като му лепна петното РМД и още по-мазното петно „Бъдеще за България“!

 2. Митьо Гестапото

  Саше, Саше

 3. Дървосекачът

  …и Така, г-н Диков/БиАй ! :
  – каквоОще чакате за Да брифирате Нас-Всички Н.В. Данъкоплятецът ЗА Двустъпковата ?!

 4. Ах този д-р Панчо Панайотов!!! Колко е объркан човека……

 5. Митьо Гестапото

  Хе хе тези хора аз съм ги избрал.

 6. ТОЗИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ КОМУНИСТ,ПИТАЙТЕ ГО КАК Е ВЛЯЗЪЛ ДА УЧИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ-КАТО СИН НА АКТИВЕН БОРЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!