петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / „Често казано“ с Антоанета Титянова за следата на ДС в смъртта на сестра й

„Често казано“ с Антоанета Титянова за следата на ДС в смъртта на сестра й

Антоанета Титянова и днес гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич в продължение на разтговора за смъртта на сестра й Татяна Титянова и Краси Иванова – голямата дъщеря на Татяна. Вижте първа част на разговора с Антоанета Титянова ТУК.

„От петък сезираме всички институции. До момента нямаме отговор от нито една страна и от нито едно място не знаят нищо за голямата дъщеря на моята сестра“, обясни Антоанета.

От „Честно казано“ са потърсили информация и от външно министерство са съобщили, че никой не е информирал роднините на Краси в България за смъртта й, тъй като имала роднина във Великобритания – баща й Георги Иванов.

„Татяна имаше неблагоразумието без да иска да отвори консервените кутии, които Стефка Иванова, сестрата на Георги Иванов, получаваше в Сирия. Кутиите бяха от риба и вътре имаше долари. Тогава в България нямаше конвертируема валута. Абсолютно невероятно е от България да се пращат долари в Сирия и оттам в Ирак. Тя изгони Стефка и започнаха големи проблеми – три месеца преди смъртта й“, заяви Титянова.

„Суицидният синдром в нашия род си има лице и име – Георги Иванов. Моята сестра пишеше и даваше до 1-во РУ заплахите. Тя си отиде, но тези заплахи продължиха. С всяка една година, сменят се поколенията, но хората се интересуват. Защото нейният случай се превърна в синоним за гнилата правораздавателна система. Истината е, че първият път я самоубиват от 8-мия етаж, втори път от 4-ия етаж, а след това от 16-ия и 13-ия етаж. Без капка кръв, а всички хора твърдят, че е удушена. Появява се хора от ЦК, които замазват положението“, твърди Титянова за мистериозната смърт на сестра си.

Сигурен съм Татяна Титянова е убита, казва бившият министър Петър Корнажев в последното интервю, което дава преди да почине.

„Защо след като е имало един месец разследване за смъртта на Краси, ние не сме информирани, въпреки че ние сме последните хора, на които е звъняла и от които е искала подкрепа и защита“, коментира Титянова.

Чуйте целия разговор с нея в следващото видео:
https://www.youtube.com/watch?v=n1CsuMsPfTc

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  ….и Отново – съболезнования на семейството и близките !

  ––-
  НЕ виждам какво да го усукваме – у Нас си Е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня !, до 1989та явна, а при ‘прехода’ та И до ДенДнешен – подприкритийно ТроянскоКонна.
  – като ‘наште’ задунайские гаулайтеря – Доказано Имат командировани зулумаджии(ки) по Цял Свят.
  … ТА, г-це Кулезич/БиАй – започва ли да Ви/ви просветва що Е Двустъпковата ?, която Сме Длъжни да осъществим.
  Ние. Всички. Заедно. … И ! – Глобално.