сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / „Честно казано“ за Слави Трифонов, референдума и нужен ли е нов месия

„Честно казано“ за Слави Трифонов, референдума и нужен ли е нов месия

„Честно казано“ с Люба Кулезич започва с традиционния коментар на водещата.

„Слави, поведи ни!“ С този жален призив осъмнахме днес. Под него са се подписали в интернет сайт 160 000 души. На рождения ден на Симеон Сакскобургготски, Слави бе номиниран за поредния месия и спасител“, посочи Кулезич и добави, че от екипа на Слави Трифонов твърдят, че нямат нищо общо с инициаторите на петицията.

„ДПС първо казаха „Да“ на мажоритарния вот, после се отметнаха. Така осигуриха на Бойко Борисов алиби. Сценарийчето обаче не заслужава „Браво“. Много е прозрачно“, коментира Кулезич.

„Откъде се взеха тези хора изведнъж? Реални ли са? Виртуални ли са? Ако Слави откаже да се отзове да оглави въстанието, пак ще полее феновете си със студена вода. От тази петиция ми мирише на кофти номер. И забележете, главно Пеевските медии я отразиха“, подчерта Кулезич.

По думите й, целта е той да се срине и да се превърне от герой в шут.

Вижте целия коментар на водещата Люба Кулезич в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

4 коментара

 1. математик

  Поредната глупост казана от Люба Кулезич по B.I.T. в коментарът „Люба Кулезич към хулителите на Лозан Панов“ от 07/06/2017 е:

  „Равенството 2+2=5 е доказуем математически парадокс, а не видение на болен ум“

  И тази телевизия взе да лъже !

 2. Огнен Иванчев

  Месия?! Това е сквернословие, дори и ако се приеме, че е казано иронично. Месия с череп и кости(напомняне на пиратското знаме) на фланелката(виж позиции от 00:16 до 00:38)……
  Бедна, бедна България……щом това са твоите герои, елити, писатели и любими на масите ти обществени същества(трудно ми е да употребя думата „личности“)……за какво говорим изобщо……. Да, има такава държава, и да– има и такъв народ. Но това е народ със затихващи финкции, ако и да се самовъзхвалява, че жените му били най- красивите на света, а мъжете – най- сексуални…..Боже, кава ценностна система само……Какво да иска човек от такъв народ, каква държава да очаква…….
  Какъвто народът, такъв и месията…..или
  какъвто народът такива и месиите му.(виж началото)

 3. Само Слави Трифонов остава да влзене в политиката и фарса е пълен….

 4. Дървосекачът

  Дискретно :
  – Славчо е Само трубадурът на Нас-Всички Н.В. Данъкоплатецът, г-це Кулезич…
  т.е. След Съответно негово трубадурене – Следва да Си свършим Работата !
  Ние. Всички. Заедно.