сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / „Честно казано“ за Марешки, хомофобията и София прайд

„Честно казано“ за Марешки, хомофобията и София прайд

„Честно казано“ с Люба Кулезич започва с традиционния коментар. Днес водещата обърна внимание на портрет на Веселин Марешки в стил Анди Уорхол. „Марешки с лекота е превърнат в своето хомосексуално подобие. Гавра ли е това или проява на скритата същност на поредния нов политик, който се втурна да въдворява аптекарския ред в политиката?, коментира Кулезич.

„Днес да се вика гръмко срещу Гей парада се лансира като държавническа грижа. Дори и консерваторите разбират, че цялата тази гюрултия се използват, за да се прикрият много по-важни теми – корупция, официализирани кражби, фашизоидна простащина по най-високите етажи на властта и повсеместно в медиите“, смята водещата.

Тя коментира и председателя на ВКС Лозан Панов, който е информирал президента Радев, че при посещение в Берковица задните колела на автомобила са били развинтени. По думите й, това е цената, която сега плаща той.

Кулезич каза и че очаква нова порция хомофобски изцепки и изказвания по повод предстоящия 10-ти юбилеен София прайд.

Чуйте целия коментар в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …