неделя , 22 юли 2018
Начало / Новини / „Честно казано“ влиза в новия облик на Би Ай Ти с излъчване всеки делник и нов час

„Честно казано“ влиза в новия облик на Би Ай Ти с излъчване всеки делник и нов час

В традиционния си седмичен коментар Люба Кулезич обяви важна новина за зрителите на „Честно казано“. От 5 юни предаването ще се излъчва всяка вечер от понеделник до петък от 19:30 до 20:30 ч, за да се впише в новата програмна схема на Би Ай Ти.

„Честно казано“ ще бъде част от новия профил на най-младата неподкупна, нестандартна телевизия. Защото човек трябва да си отвори очите, а не да дреме, тоест да му дреме какво се случва на медийния хоризонт“, коментира водещата.

„Време е да почистим мръсотията на думата скандал – натрупванията върху нея, с които тя ни залива от всеки ъгъл. Скандал е например, когато столичният център осъмва облепен с омерзителни и застрашителни плакати срещу председателя на ВКС Лозан Панов, а представителите на съдебната власт се правят на ударени, вместо да поиска разследване на такова символично покушение над върховен магистрат. И дано да си остане символично“, коментира Кулезич.

„В новия си всекидневен формат „Честно казано“ ще се старае да вижда разликите, да ги вижда честно“, завърши Люба Кулезич.

Вижте целия коментар в следващото видео!

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …