четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / „Честно казано“: Размисли на 1 април

„Честно казано“: Размисли на 1 април

„Днес е 1 април. Честно казано не знам какво да мисля за този ден. Особено след изборите, които минаха. Едни го наричат ден на лъжата, други – ден на смеха, трети – ден на глупака. Изберете си“, обърна се към зрителите водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич.

„Изберете си така, както избираме в България – уж имаш избори, а накрая се оказва, че избираш между едни и същи неща с различен етикет. Или едно и също, но в различни дози“, коментира водещата в началото на първоаприлското издание на предаването.

„Едни лъжат, други се смеят, трети се чувстват тъпо. По този повод – въпрос на специалист по маркетинг към управител на компания. След изборите продажбата на телевизори е спаднала 10 пъти. Как си обяснявате този факт? Отговорът – ами много просто, да окачиш един портрет на стената и да го зяпаш сутрин, обед и вечер е значително по-евтино, отколкото да си купиш телевизор и като го включиш да гледаш същия портрет“, каза Кулезич и уточни, че не става въпрос за Бойко Борисов или Корнелия Нинова, а намеква за Делян Пеевски.

„За октопода Шиши, който позна резултатите от изборите, както го изобрази абсолютно невъзпитаният карикатурист Комарницки, припомняйки ни октопода Паоло“, посочи Кулезич и припомни, че е влязъл за трети път триумфално като депутат от цели две места – от Пазарджик и Благоевград.

„Пеевски се оказа онзи, който винаги е тук и никога не си е тръгвал, макар името му да не се споменава официално, а се прошепва все по-плахо по медиите, както се полага на истински Бог според шестата божа заповед“, коментира водещата.

По думите й, това е обяснение за факта, че Бойко Борисов не само не произнася, но и не чува името Пеевски.

„Видно е, че както и да враждува Бойко с водачката на социалистите Корнелия Нинова, между тях има свързващо звено и то е същото благоговейно стихване относно феномена Пеевски с цялата му трансцедентална мощ в сегашната българска държавност, законотворчество и охрана на закона“, добави Кулезич.

Чуйте всички размисли на 1 април с водещата Люба Кулезич в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. Браво, Люба! Продължавай все така интересно…

  2. не се гаси.....

    Добре де, роклята не ви ли прилича на карикатурата в Прас прес? Направо е прекопирана!