събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / „Честно казано“ – Размисли и страсти на 2 април
LUBA_DIAGNOZA картинка

„Честно казано“ – Размисли и страсти на 2 април

В началото на предаването „Честно казано“ в неделя водещата Люба Кулезич направи кратка равносметка за деня на 2 април. От днес влизат в сила шоковите цени на газа, парното, топлата вода, хляба и на студената вода.

„Май се завихряме в ценова спирала. Славната комисия за защита от конкуренцията, начело с Юлия Ненкова, майка на славния депутат Сашо от ГЕРБ се събуди следизборно и обяви, че картел в горивата няма“, коментира Кулезич.

Водещата припомни, че преди месеци е твърдяла, че има. „Веско Марешки го намърдаха в парламента, съвсем на ръба, с няколко десети, колкото да не остане извън властта и да продължи да буни раята с евтин бензин и по-достъпни лекарства. Сега ще го държат за гушата с министерски миражи и прокурорски кошмари“, посочи водещата.

Тя коментира и че десните, които са питали кой държи данъчните складове за горивата, са изпаднали зад борда и вече няма кой да задава тези въпроси и да се интересува гласно какви ги върши КОЙ.

Източници на „Честно казано“, пожелали анонимност, твърдят, че октоподът КОЙ се кани да изкупи от ръцете на чешката държава българското подразделение на електроразпределителното дружество ЧЕЗ. „Нашите източници твърдят, че до края на септември сделката ще бъде факт. Питам се тогава как точно КЕВР ще удържа мъжествено цените на електроенергията и дали главата на председателя й Иван Иванов, член на партията на Радан Кънев ДСБ, няма да отиде на дръвника?“, посочи Кулезич.

Тя каза, че усилено се говори, че и за Софийска вода се преговаря същия сценарий.

Чуйте целия коментар на водещата Люба Кулезич в следващото видео:

Вижте също

LUBA_KOMENTAR

„Честно казано“ за равносметката преди парламентарната ваканция

Това е последното за сезона издание на „Честно казано” с Люба Кулезич по Би Ай …