понеделник , 23 април 2018
Начало / Новини / Черна неделя по пътищата, Борисов не е знаел за злоупотреби с обществени поръчки на бившия здравен министър и още от блиц новините на Би Ай Ти на 12 ноември

Черна неделя по пътищата, Борисов не е знаел за злоупотреби с обществени поръчки на бившия здравен министър и още от блиц новините на Би Ай Ти на 12 ноември

Тежки катастрофи в страната взеха жертви в неделния ден. Две деца загинаха при катастрофа тази нощ в района на село Сопот. По първоначални данни 15-годишен от село Кирчево – Ловешко е управлявал автомобила. Поради шофиране с несъобразена скорост неправоспособният водач е загубил контрол над колата в близост до бензиностанция и тя се е ударила в крайпътно дърво. От удара той и 16-годишен младеж, пътувал до него са загинали на място. В тежко състояние в болница е откарана тяхна 14-годишна спътничка.
В тежка катастрофа по пътя София – Самоков загина 22-годишна жена. По първоначални данни тя е управлявала лек автомобил и е загубила контрол над него. След което се е ударила в насрещно движещ се товарен автомобил.

Бойко Борисов не е знаел за злоупотреби с обществени поръчки на бившия здравен министър Николай Петров, които се разкриват в одитен доклад на ВМА. Така премиерът отговори на въпроса на лидера на БСП Корнелия Нинова от петък защо въпреки този доклад Борисов е назначил Петров за министър на здравеопазването. Лидерът на ГЕРБ коментира и това,че Нинова го нарече страхливец. Той направи тези коментари след като заедно със спортния министър Красен Кралев откриха реновираната зала „Фестивална“, която вече ще се казва „Асикс арена“. Съоръжението е оборудвано с нова лекоатлетическа писта и пълен комплект уреди за лека атлетика. В залата освен лека атлетика могат да се практикуват танци, аеробика, бойни спортове, гимнастика, фитнес.

 

Повече новини във видеото

Вижте също

Нов Закон за детското правосъдие – какви промени се подготвят за непълнолетните престъпници

До седмици трябва да бъде готов законопроекта за детско правосъдие. Това съобщи заместник-министърът на правосъдието …