петък , 19 октомври 2018
Начало / Новини / БСП иска оставки на министри заради документален филм. Тежка катастрофа с цистерна на АМ „Тракия“ и още от централната емисия на 14 ноември

БСП иска оставки на министри заради документален филм. Тежка катастрофа с цистерна на АМ „Тракия“ и още от централната емисия на 14 ноември

Паралелният износ на лекарства у нас ощетява българския гражданин с близо половин милиард лева годишно. Дистрибуторски компании изнасят голям процент от лекарствата, предназначени за родния пазар и ги продават в други европейски страни на много по-високи цени. Така до пациенти у нас не достигат медикаменти за лечение на тежки болести.

БСП иска оставките на двама министри. Този път причина стана документален филм. Управляващи и опозиция търсят и общ език за разкриването на престъпленията от приватизацията.

Цистерна се обърна на магистрала „Тракия“. Инцидентът стана малко след село Труд в посока Пловдив и блокира движението. 52-годишният водач е загинал на място. По първоначални данни цистерната е самокатастрофирала, но все още се изясняват причините за инцидента.

Днес британското правителство гласува финалната версия на закона за излизане на страната от ЕС. Законопроектът трябва едновременно да прекрати членството на Обединеното кралство в общността и да адаптира европейското законодателство в британско.

Пореден сексскандал избухна в САЩ – този път не в Холивуд, а в редиците на политическия елит. Републиканският кандидат за място в сената от Алабама Рой Мур, беше обвинен в сексуални посегателства, извършил преди близо 40 години.

Как можем да предпазим профила си, ако той бъде блокиран от недоброжелатели или има индикации, че това ще се случи – вижте повече подробности от репортера на Би Ай Ти Цветин Филипов!

 

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …