сряда , 20 юни 2018
Начало / Жива връзка / Брад Пит проговори за алкохолната си зависимост

Брад Пит проговори за алкохолната си зависимост

Една от най-известните вече бивши двойки в шоубизнеса – Брад Пит и Анджелина Джоли продължават да са в заглавията на американските медии въпреки че вече са разведени.

Припомняме историята – обвиненията на Анджелина към Брад бяха, че е бил агресивен физически и вербално към най-голямото им дете, след като е употребил алкохол, а случката се е развила на борда на техния частен самолет, през септември миналата година. Дни по-късно тя подаде документи за развод, като настоя да е единствен настойник на всичките им шест деца.

Дори от ФБР са разгледали случая, но не са повдигнати обвинения на Брад Пит, тъй като не е имало доказателства за малтретиране.

В първото си интервю след развода Брад обяви, че тази публична битка, която се е водила в последните месеци между него и Анджелина го е променила до неузнаваемост. Също така той добави, че е спрял да пие и посещава семинари за борба с алкохолна зависимост, като е заменил твърдия алкохол със сок от боровинка.

В интервюто Брад добавя: „Имах винарна, но я сравних със земята, макар че обичам да пия вино. Трябваше да се откажа от това за известно време.
Колкото до тайната консумация на водка, бях по-добър от руснаците. Бях истински професионалист“.

Анджелина поиска развод две години, след като се ожениха и 12 години след като официално станаха една от любимите двойки на целия свят. Дамата имат шест деца – четири техни биологични и две осиновени.

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …

Един коментар

  1. Те имат 3 осиновени и 3 биологични деца