вторник , 20 февруари 2018
Начало / Спорно за спорта / „Ботев“-Пловдив освободи трима и започна с 21 футболисти

„Ботев“-Пловдив освободи трима и започна с 21 футболисти

Шестима се завърнаха, трима са аут от отбора на „канарчетата“ в Пловдив. Отборът стартира подготовката си и проведоха първата си тренировка за сезона с 21 футболисти. Основната цел, която си поставя тимът, е оставане в първата шестица, както и добро представяне в турнира за купата на България.

„Връщаме се към традициите на клуба. Изключително важно за нас е атрактивната и стилна игра, играта в атака, която показахме в доста от срещите през първия полусезон. Но още по-важно е да подобрим играта в защита, защото имаме огромни проблеми там“, заяви треньорът на „Ботев“-Пловдив Николай Киров.

В състава нови състезатели няма. „От групата ще отпаднат още трима човека на този етап. Това са Милен Кикарин, Даниел Кутев и Иван Стоянов. В състава се завръщат шестимата преотстъпени млади състезатели, които бяха преотстъпени през първия полусезон на отбори от втория ешалон“, заяви Киров.

Трансферът на играчи ще завърши до дни. Още не се споменават новите попълнения. Чуйте повече за състава и селекцията на „Ботев“-Пловдив в следващото видео:

Вижте също

Делегат от БФС: Боби Михайлов е по-малкото зло, той ни обгрижва и промени много неща във футбола

Делегатът на Конгреса за избор на нов председател на БФС Крум Георгиев сподели какви са …