вторник , 19 юни 2018
Начало / Код 11-13 / „Босата“ снимка на президента и протоколът – Ива Николова и Светослава Рудолф

„Босата“ снимка на президента и протоколът – Ива Николова и Светослава Рудолф

„Босата“ снимка на президента Румен Радев и съпругата му в резиденция „Бояна“ с малките Митко и Лили от родопското село Вълчан дол, предизвика разгорещени критики и противоречиви коментари в общественото пространство и социалните медии. В КОД 11-13 знаците и (лошия) вкус зад нея коментират журналистките Ива Николова и Светослава Рудолф.

Не искам моят президент да е „боса по асфалта“, това е много интимна снимка и очаквам след нея да видя и снимка от леглото, коментира Николова, според която подобна фотография е недопустима, а президентът все пак е в дома си. Напомнят ми ранните „мърляви“ демократи, каза тя.

Според Рудолф обаче снимката не е правена с цел популизъм и пиар, тъй като в интернет я е пуснало едното от децата. Тя смята, че в нея има нещо много искрено и истинско. Пиарите бълват неща, които всъщност не са, а тук виждаме истински хора, които не се правят на нещо, което не са – нещо, което за пръв път виждаме и в нашата политика от много време насам, коментира Рудолф.

Чуйте цялата дискусия в студиото:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

2 коментара

  1. Елена Георгиева

    Тази г-жа Ива да отиде при Иван Костов и да си купи малко валериан за нервите!

  2. Николай Праматаров

    Ива, ти си пример за комплексиран журналист! Ти не си тази която ще определяш как да ходи президента когато не е на работа.