вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Бойко Борисов под прицел в „Държавата според Стажанта“

Бойко Борисов под прицел в „Държавата според Стажанта“

В традиционната рубрика „Държавата според Стажанта“ Диков коментира абсурдите от последната седмица. Той започна с голямото интервю на Бойко Борисов, както и че няколко пъти той е казал, че трудностите ще дойдат след 26 март – датата на изборите.

„Важно е не кой гласува, а кой брои гласовете“, заяви Стажанта и коментира нелепото и абсурдно чувство за хумор, което демонстрира Борисов по време на интервюто.
Той коментира и скандала в края на предизборна среща на ГЕРБ, в която Борисов е атакувал Елена Йончева. Диков припомни и че Елена Йончева от своя страна е заявила, че ще го съди.

„Дано Елена Йончева каже още нещо, че Борисов да изплюе камъчето и да каже какво има предвид“, призова Стажанта и коментира думите на бившия премиер.
Той анализира и думите на президента Румен Радев, който коментира България и Европа на няколко скорости.

„Няма как човек да не се радва от такъв начин на говорене. На другия ден обаче прие един документ, в който се казва, че като резултат от тази среща се приветства приемането на търговското споразумение СЕТА“, анализира Диков.

Вижте целия коментар на Диков в рубриката „Държавата според Стажанта“ в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …