вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Бижута на българката Антоанета Иванова красят световни звезди

Бижута на българката Антоанета Иванова красят световни звезди

Бижутата на младата българска дизайнерка Антоанета Иванова, която живее и твори в Америка, красят световноизвестни звезди. Нейна огърлица се появява например в клип на поп звездата Бритни Спиърс.

Баща ми е бижутер и дълги години съм била обградена с изкуство. Вдъхновението е навсякъде, а идеите се раждат по непредвидими начини, разказва тя за професията си в еМисия България.

В Лос Анджелис я отвежда семейството й, а в България се връща за пръв път от много време насам. Не мисли обаче, че би могла да се завърне за постоянно и да остави бизнеса, с който е така свързана.

Според Антоанета ако България беше бижу, тя щеше да изглежда като нещо с много контрасти – ефектно и оригинално.

Дизайнерката е работила и с телена мрежа, и със скъпи диаманти.

Имам линия бижута, която се продава онлайн и е достъпна за почти всеки, но и други категории, които са за модни дефилета, за определени проекти, за списания – те са по-големи, единични бройки и не са за продажба, разказва тя.

Що се отнася до цените, Антоанета казва, че за тях няма лимит, тъй като всичко зависи от времето за направата, материалите и целта на проекта и т.н.

Чуйте подробности от разговора в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …