събота , 15 декември 2018
Начало / Код 11-13 / Бившият военен министър Николай Цонев: Управляващите непрекъснато търсят начин да саботират дейността на президента

Бившият военен министър Николай Цонев: Управляващите непрекъснато търсят начин да саботират дейността на президента

Лидерът на политическа партия „Нова Алтернатива“ и бивш военен министър Николай Цонев гостува в студиото на КОД 1-13, за да коментира мястото на България в системата на Европейската сигурност. Наред с армията обаче Цонев зачекна и темите за проваления КСНС при Румен Радев, за драмата със закупуването на самолетите и дали има война между ГЕРБ и президента Радев.
„Управляващите непрекъснато търсят начин да саботират дейността на президента. А Консултативният съвет е провален. Премиерът Борисов закъснява с час и половина заради среща с протестиращи. Това е съзнателно, за да го унижи-Радев. А по отношения на тази конференцията, която се провежда днес за Европейската сигурност- нещата са смешни. Говори се за приоритет за европейска сигурност, а практически няма никаква грижа -нито за армията, нито за полицията, нито за хората, които се занимават със сигурността. Тази тема за европейската сигурност се претопля от 10 години насам“, обясни Цонев.
Той допълни,че в скоро време няма да бъде купен нов самолет за родната армия. Защото политиците нямат смелост да кажат какъв точно вид изтребител ни трябва.

Повече от разговора и всичко от КОД 11-13- ТУК

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …