неделя , 21 октомври 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Бившият кмет на Хасково Георги Иванов за страстта към ретро коли и защо Делян Добрев му има зъб

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов за страстта към ретро коли и защо Делян Добрев му има зъб

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов, който управлява града рекордните 16 години, удържа на жестоки кампании срещу себе си, осъди Николай Бареков за клевета, когато „България без цензура” бунеше площадите, загуби последните избори от кандидата на ГЕРБ Добри Беливанов и се оттегли от политическия живот. Създаде уникален шоу рум за ретроавтомобили и се отдаде на своите хобита. Но шоурумът беше подпален от неразкирити вандали. Кметът го възстанови, но продължават да го тормозят административно.

Георги Иванов гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и разказа на какво се дължи всичко това.

„Аз плащам за жива охрана, която трябва да стои в помещение и да наблюдава камерите. Пазачът излиза и бяга. Той е по спално бельо. Цели 10 минути шоурумът гори, а той спи, вероятно“, разказа Георги Иванов.

Той показа преписка от 1 март за Акт 16 или удостоверение за ползване. „Идва комисия от двама души, оглеждат и ми изпращат писмо. Искат външните връзки на ВиК. Няма никакви подписи на експерти“, разказа Георги Иванов.

„Може би е имало разследване. Може би са стигнали и до подпалвачите, и до поръчителите. Един кмет, който работи 16 години, създава противници. Дори и да спазва закона. Имам 84 преписки. И в момента продължават“, разказа бившият градоначалник на Хасково.

По думите му, в дъното на тормоза е Делян Добрев. „Това е начин на игричката. Да създаваш визия за доброта“, коментира Иванов.

„Един от хората, които се опитват да ми отмъщават, е таткото. Бащата – шефа на комисията. Той диктува“, обясни бившият кмет.

Той коментира и темата за това има ли уран във водата. „Обещавах на гражданите, че ако ме изберат отново, че водата в Хасково ще струва 1,20 лв. Има язовир Тракиец“, добави Иванов и обясни каква е била идеята му за нов водопровод.

Вижте повече в цялото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

7 коментара

 1. Кръстина

  Нима сега не е ясно, че зад Добри Беливанов стои Делян Добрев и че Хасково е негово?! Айде моля ви се ….тогава Г. Иванов беше феодал, а тези сега какви са- социално слаби ли?

 2. Съгласен съм с Десен за партиите, те всичките са мутанти на БКП според мене…
  Да попитам само тоя дето орезили с наглата си парвенющина най-знаковата градинка в града,
  ДАЛИ НЕ Е ЛИ ДАВАЛ ЕДНИ ПАРИ НА ДЕ-РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, ЗА ДА ВКЛЮЧАТ СИНА МУ В ЛИСТИТЕ
  ???

 3. Той бе Кмета, без приемен ден. Може само да го срещнеш само в разстоянието от паркинга до сградата на Общината и той да благоволи да спре, за да чуе болката. Такава безпардонност! Снизхождение само за блюдолизците. Всеки получава това което е заслужил. До Ефрейтора: Кариериста няма партия. Незабравяйте, че за втория мандат бе издигнат от БСП. След това и те се отказаха от него.

 4. Хасково форевър

  ЕДИНСТВЕНИЯТ ИСТИНСКИ КМЕТ НА ХАСКОВО!
  Сегашните на власт в Хасково са под всякаква критика! А дали са по-бедни от него? Не! Българската поговорка На мен може да не ми е добре, ама на съседа да е по-зле влезе в пълна сила откакто са на власт ГЕРБ и компания. Много жалко за всичко съотено досега и тотално изоставено!
  Благодарности на Георги Иванов за всичко сторено за Хасково-далновиден и интелигентен бизнесмен и държавник!

 5. Янко Митев

  Не мога да разбера защо ви боли толкова много от истината.За две години ГЕРБ не са направили нищо за града а бюджета е същия.Никой кмет не е направил толкова за Хасково от както съществува. Не ми хвалете ръководство което в първия 9си ден на управление започна с разрушения на скулптори…Хасково в момента е леш!

 6. Странджа

  Този толко се ояде, откраде 50 милиона /по негови приказки пред познати/ и сега се оплаква, събори паметник на културата, направи паметник на завистта, и на баба яга, един луд човек, който обаче си мисли и опитва да убеди хората че е нормален.

 7. На този дето се опита да си направи магазин пред входа на хасковския театър и орезили знаковата градинка („Кристалът“ на Хасково), НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!!
  Защо сега реве бившата гладна седесарска хлебарка?…