неделя , 20 май 2018
Начало / Спорно за спорта / Битият шеф на „Пирин“: Съдя кмета на Симитли до дупка. Политическите партии щяха да късат месо от тази случка, ако ставаше въпрос за някой друг

Битият шеф на „Пирин“: Съдя кмета на Симитли до дупка. Политическите партии щяха да късат месо от тази случка, ако ставаше въпрос за някой друг

Административният директор и пресаташе на ОФК „Пирин“ – Благоевград Велислав Елезов коментира тече ли разследване от властите на скандалния случай, свързан с кмета на Симитли Апостол Апостолов.

Припомняме, че Елезов твърди, че е бил пребит от Апостолов по време на мачa „Септември“ Симитли – „Ботев“ Ихтиман в село Крупник.

„Има тъжба в Благоевградския съд и жалба в полицията. Много внимателно следим с адвокатите ми какво се случва. Днес направих обръщение и обясних, че искам да бъда много внимателен към това, което говоря. Подчертавам, че няма заведено дело за клевета срещу мен, това е лъжа“, обясни Елезов.

„Много ми е тъжно, че посред бял ден човек може да бъде бит от друг човек пред десетки свидетели и това да се възприема като ежедневие. Политическите партии щяха да късат месо от тази случка, ако ставаше въпрос за някой друг“, допълни той.

„Преди побоя през цялото време се хвърляха реплики, които нямат нищо общо с мен, а с едно скандиране, за което някой се е объркал, че съм автор. Аз не искам подкрепа, искам един мъж от тези 70 свидетели да си каже какво е видял и чул, да си каже каква е истината“, категоричен е Елезов.

Въпреки отправените покани за отговор в ефира на „Спорно за спорта“, кметът на Симитли Апостол Апостолов категорично отказва да коментира случая.

Вижте също

В Македония „назначиха“ нов треньор на ЦСКА, те не знаят. Оперираха Манолев, аут е за 3 месеца

Македонските медии шокираха като обявиха, че ЦСКА имат интерес към наставника на „Вардар“ Скопие – …