понеделник , 18 декември 2017
Начало / Новини / BiT Новините с Жени Цанев на 9 Май

BiT Новините с Жени Цанев на 9 Май

Още един бивш министър и един депутат от предишния Парламент се сдобиха с обвинения днес.
Външният министър от Кабинета Борисов 2 Даниел Митов и депутатът от реформаторския блок Гроздан Караджов са най-новите имена в списъка на държавното обвинение.

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет образува производство по случая за срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмените Сашо Дончев и Георги Гергов. Проверката е за почтеност и конфликт на интереси.

Недостиг на квалифицирана работна ръка, бавно обслужване и нелоялна конкуренция от сивия сектор – това виждат като пречки пред бизнеса от Българската търговско-промишлена палата. Кой е най-засегнатия сектор?

Днес Европа празнува единството и мира на Стария континент. А Русия отбелязва Деня на победата. Как протекоха празненствата в България и парадът в Русия?

Разногласия в Апелативния съд в Америка за забраната на Тръмп за пътуване. Какво дискутират съдиите?

Ако бъде одобрена от Конгреса, как ще се отрази новата версия на здравната реформа на хората с хронични заболявания като диабет. Проверяваме ще имат ли те достъп до застраховка?

Кой ще бъде първият финалист в шампионската лига? Има ли сили Монако за обрат срещу италианския гранд „Ювентус“?

Вижте също

Борисов склонен да върне мораториума върху лекарствата за прегласуване в парламента, 160 палестинци ранени и 4 загинали в Близкия изток след решението на Тръмп за Йерусалим и още от късните новини на БиАйТи на 15 декември

Премиерът Бойко Борисов е склонен да върне разглеждането на мораториума върху лекарствата за повторно гласуване …