петък , 19 януари 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Жени Цанев на 8 Април

BiT Новините с Жени Цанев на 8 Април

Арест след атаката в Стокхолм, при която загинаха 4-ма, а 15 бяха ранени. Кой е заподозреният и какво знаем за разследването до момента?

Напрежение между Москва и Вашингтон след американската намеса в сирийския конфликт. Като „проява на сила“ Москва изпрати руска фрегата към Средиземно море.

Засилен контрол по Шенгенските граници. Кои пътници ще засегне предпазната мярка на Европейския съюз?

В България 4 партии остават без централи. До дни СДС ще получи предизвестие да освободи сградата на „Раковски 134“.

Малко българско училище в Чикаго подготви пролетен бал с благотоврителна цел. Събираните средства ще отидат за изграждането на български културен център.

Фестивал на цъфналите японски вишни във Вашингтон. Парад и изложба са само част от събитията поставяйки началото на пролетта в американската столица.

Българското дружество за защита на птиците проведе първото преброяване на врабчета в България. В акцията днес се включиха доброволци от цялата страна.

Днес празнуваме Лазаровден! Как пролетната традиция „Лазарувене“ беше пресъздадена в архитектурно-етнографския комплекс „Етър“ край Габрово?

Вижте също

ГДБОП и ДАНС щурмуваха Медицинския университет в София заради схема за незаконен прием на студенти. Щетите в страната след ураганния вятър са за милиони левове и още от централните новини на 19 януари

ГДБОП и ДАНС влязоха в Медицинския университет в София. Запечатани са кабинети на ръководители и …