вторник , 19 юни 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Жени Цанев на 17 Август

BiT Новините с Жени Цанев на 17 Август

България с първи медал от Олимпиадата в Рио

Лудогорец направи сериозна заявка за влизане в групите на Шампионската лига.

Ротации в управляващите кампанията на Доналд Тръмп в стремежа му да засили позициите си в Републиканската партия.

В Турция заедно с продължаващите арести освобождават килии за заподозрените в опита за преврат.

При мащабна полицейска акция в Мериленд са задържани трафиканти на хора.

Граждани на протест срещу изсичането на дървета в квартал на София и как активисти спряха построяването на музея на Джордж Лукас в Чикаго.

Вижте също

Съдът прекрати делото срещу бившия шеф на НДК Мирослав Боршош заради неясно обвинение

Софийският градски съд прекрати делото срещу бившия директор на НДК Мирослав Боршош и бившия председател …

2 коментара

  1. Дървосекачът

    За Протокола :
    – врътките на Доналд – СА за да се Опита да потули Скандала че неговият шеф-на-кампания Е хванат че Е Получил и Развъртял Годзилиарди ЗА проКремъл партия в Украйна.

  2. Ей, тъпунгери, престанете да се занимавате с българите… Вие сте там за да станете небългари, ама глупавия ви мозък не мое да научи английски както трябва и затова се надувате че сте… българи. Аз се питам, след такива твари като вас – абе маймуняци, като обичате толко бълхарски и Бълхария защо не си стояхте там, не смятате ли че Америка е адски неподходящо място да ми говорите за… бълхарска култура?? Вие сте болни мечтатели… Тaка бяха сърбите през 1980-те години, сега не се чува за тях… Претопиха се… Ваште деца едва сричат бълхарски, това е нормално, след като са там, те ще са американци, не вие, смахньосани ганьовци c умрял английски… Много закъсняхте, сърбите ви се смеят на смешните усилия, те това го правеха 1980-те години, но вие не сте в час, все мислите че ще преебете всички, ама няма как да стане… Зеленокартови павиани такива, кога научите английски елате ми свирнете, нещастници болни… Айде бегом в пенсия и да не съм ви чyл повече… Опаа, и това е опция – бегом обратно в BG, че в Америка мозако ви ще умре от английска атрофия с ваште 2000 думи които знаете са достатъчни за Биг Мак, а, пезевенци турски смахмузени, незнайно защо отишли там… Абдали безмозъчни, черешовотопчести ахмаци… Хайдути ми се нарекли ония слабоумни рокери от Чикаго – абе идиоти, знаете ли че това е турска дума и значи разбойник, бандит? Те си смятат, че е тяхна дума, тоя смахнат робски народ… Дума на съпротива била, егати и лумпените (парцали на немски), те немат хабер (турска дума) от понятие, че ятак, тенджера, таван и юмрук са чисти турски думи… Нескопосаното племе бълхари завладява Америка, айде сиктер, рая болна невнятна…