сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Жени Цанев на 15 Юни
wall

BiT Новините с Жени Цанев на 15 Юни


Парламентът одобри така нареченият „Закон за бурките“. Народното събрание забрани носенето на дрехи, които скриват напълно или частично лицето. Какви бяха аргументите на родните парламентаристи?

564 български села са без население или с едноцифрен брой жители. Какво предлагат шведски парламентаристи, за да се спре обезлюдяването на селата. И какъв е животът в село с население от едва 7 жители?

Ще повдигне ли полицията обвинения срещу бившата съпруга на стрелеца от Орландо? Според нейните показания тя се е опитала да разубеди Омар Матийн вечерта на кървавото нападение. Стана ли ясен мотивът на стрелеца?

Трагичен инцидент в един от лукозните курорти на „Дисни“, Флорида. 2 годишно дете беше нападнато и завлечено от алигатор.

Законни ли са по-скъпите винетки? Това се опитва да реши Върховния административен съд, след като намери основателни жалбите срещу тях.

Има ли промяна в състоянието на Цветелина Стоянова? Какво казват от МВР за инцидента с родната ни гимнастичка?

Безплатни филми в парка – едина от летните атракции във ветровития град. Би-Ай-Ти на живо от един от символите на Чикаго „Милениум парк“.

Вижте също

turcia

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила, въпреки настоящите проблеми. …