петък , 22 юни 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 8 Декември – Късна емисия

BiT Новините с Ралица Василева на 8 Декември – Късна емисия

Реформаторският блок продължава с опитите за сформиране на кабинет. Днес те се срещнаха с партньорите си в правителството в оставка – Патриотичния фронт и ГЕРБ. Има ли шанс за ново правителство след днешните разговори?

Последните номинации на Тръмп предизвикват безпокойство. Сред тях са критик на Агенцията за защита на околната среда и трети генерал в кабинета.

Студенти и преподаватели в над 100 университета в Америка настояват кампусите им да станат убежища за хората без легален статут. Защо от ръководството на престижния Университет на Илинойс отхвърлиха тази молба?

Нередности по програмата за развитие на таланти „Твоят час“. Фирма изпълнител иска допълнително заплащане за безплатния проект. Би-Ай-Ти провери има ли и други злоупотреби?

На 8 декември 1980 година в Манхатън е убит Джон Ленън. От тогава, вече 36 години, на този ден Ню Йорк и света си спомня за барда на Бийтълс и за една песен дала ни толкова много надежда.

Вижте също

48-годишен рецидивист, лежал за блудства и кражби, избяга от затвора. Организации на хора с увреждания и протестиращи майки с взаимни обвинения за задкулисно финансиране. И още в централната емисия новини на 21 юни

Рецидивист избяга от мандра край Ловеч. Борислав Ангелов Иванов, който е осъден на 13 години …