събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 7 Февруари
2017-02-07_175728

BiT Новините с Ралица Василева на 7 Февруари

Трети ден част от автомагистрала „Хемус“ остава затворена, след като лампа в тунел „Ечемишка“ падна и уби жена. От агенция „Пътна инфраструктура“ започват извънредни огледи на всички тунели и съоръжения в страната. Какви са причините да се стигне дотук и защо се вземат мерки едва след като се случи трагичен инцидент?

След броени часове Апелативния съд в Сан Франциско ще чуе аргументите за и против Имиграционния указ на Доналд Тръмп. Ще възобновят ли магистратите забраната за пътуващите до Америка от 7 предимно мюсюлмански страни?

Приключва срока за регистрация на партии и коалиции за парламентарни избори в родината. Разкзаваме за това какво попречи на „Да, България“ да се яви самостоятелно и колко партии са се регистрирали досега?

Гражданската война в Америка ,или така наречената война между севера и юга, продължава 4 години от 1861 до 1865 година. Но и сега по цял свят хората се опитват да възстановят най-известните битки от нея. Вижте как жителите на Флорида се вживяват в историята.

Очаква се рекорд на посещението на турнира по тенис в София заради Григор Димитров. Какво се случи в днешния ден на надпреварата?

Вижте също

schofiori

Обезщетяват шофьорите в Чикаго, ако са глобени неправомерно

Важна информация за шофьорите в Чикаго, сред които и много наши сънародници. Ако сте били …