неделя , 22 юли 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 28 Март – Късна емисия

BiT Новините с Ралица Василева на 28 Март – Късна емисия

Социалистите не виждат причина лидерът им Корнелия Нинова да напуска поста си. В дясно обаче ситуацията е друга -председателят на СДС Божидар Лукарски подаде оставка Други две формации – „Да, България“ и „ДОСТ“ също оцениха представянето си на предсрочните избори.

Слави Трифонов обвини bTV в цензура, след като медията взе решение да не излъчи снощното му предаване. От телевизията заявиха, че няма как да допуснат ефирът им да бъде използван за целите на лична политическа кампания. Каква е позицията на СЕМ?

Руска намеса в изборната кампания на Америка покачи напрежението в Конгреса. В Камарата на Представителите водещи Демократи поискаха оставката на шефа на комисията, която разследва намесата на Москва.

Джеф Сешънс каза, че ще намали федералното субсидии за “ градове-убежища“ ако те продължават да отказват съдействие на имиграционните власти в арести на нелегални имигранти. Как ще се отрази това на метрополиси като Чикаго и Ню Йорк?

Само за миналата година пасажерските кораби са довели в Русе близо 11 хиляди души от Съединените щати. Тенденцията се запазва и през новия сезон, Защо круизният туризъм се харесва на чужденците?

Героите от националния отбор по футбол до 19 години се прибраха в България. Кои са първите вероятните съперници на финалите на Евро 2017?

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …