понеделник , 19 февруари 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 24 Януари – Късна емисия

BiT Новините с Ралица Василева на 24 Януари – Късна емисия

Президентът Румен Радев събра днес на „Дондуков“ 2 евентуални министри за служебния му кабинет. Разказваме кой ще бъде премиер и кои ще бъдат първите укази на президента.

Посланието на Доналд Тръмп към американските бизнесмени: „Произвеждайте в Америка“. Новият американски президент се срещна с шефовете на три автомобилни гиганта.

Доларът достигна най-ниски нива от края на ноември насам. Показваме как ще се отрази динамиката на валутата на крайния потребител.

В Чикаго отвори новият приют за жертви на домашно насилие „Апна гар“. Той се занимава основно с проблеми сред имигрантските общности, а през годините е помогнал на хиляди жени, сред които и българки.

Късометражният анимационен филм „Сляпата вайша“ на режиьора Тео Ушев е сред петте най-добри филми номинирани за Оскар. С какво спечели внимание канадско-френската продукция по разказ на писателя Георги Господинов?

Днес на официална церемония бяха обявени номинациите за престижните филмови награди Оскар. Очаквано, мюзикълът „Ла ла ленд“ е с най-много номинации – в 12 категории.

Вижте също

Преди Сирни заговезни- магията на кукерските маски през очите на един млад майстор

В неделя е Сирни заговезни, ден, в който наред с множеството народни ритуали на много …