понеделник , 24 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 20 Април

BiT Новините с Ралица Василева на 20 Април

Петимата са задържани на КПП „Капитан Андреево“, единият от тях е непълнолетен. Германските граждани са пътували с влак от Букурещ за Истанбул.

По данни на бизнеса търсенето на персонал по морето е три пъти по-голямо от предлагането на трудовия пазар. Проблемът с липсата на кадри в туризма в България може да се реши с внос на специалисти от чужбина. Защо не всички са съгласни с това решение?

Доналд Тръмп подписа изпълнителен указ за преразглеждане на действащите закони, по които работодателите наемат имигранти. Какви са реакциите на студентите и на български имиграционен адвокат.

Американците имат необичайно голямо доверие, че икономиката върви в правилната посока. То е на най-високо ниво от декември 2000-та година, малко преди колапса на интернет компаниите. Данните обаче описват различна картина и подават смесени сигнали.

Бизнесменът твърди, че е бил заплашван от обвинител номер едно. А Цацаров е категоричен, че това не е вярно и че Дончев го е бил подтиквал да влияе на прокурори по конкретна проверка.

Вижте също

VEREA_2

Седми фолклорен фестивал „Верея“ – Чикого, част 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *