четвъртък , 27 април 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 18 Април – Късна емисия
2017-04-18_195632

BiT Новините с Ралица Василева на 18 Април – Късна емисия

ГЕРБ предложи Димитър Главчев за председател на Народното събрание. Той беше заместник на Цецка Цачева в предишния парламент. Какви са очакванията за новия политически сезон?

Утре британският парламент трябва да одобри предложената дата за вота- 8 юни. Откакто Мей зае поста премиер, тя многократно е заявявала, че няма да поиска предсрочни избори, но защо си промени мнението?

Наредбата ще засегне най-вече технологичния сектор, който разчита на тези визи. Очаква се да усложни процедурата за H1B визи с повече изисквания към работодателите и кандидатите.

Това е втори такъв случай след този в Хасково. Затворени са три вододайни кладенци в община Първомай.
Няма опасност за населението, успокояват от РЗИ-Пловдив.

Това е според нов доклад на американската консултантска компания Price Waterhouse Cooper. Кои работни места ще окажат най-застрашени от роботизация?

Лиуш Фиго обяви имената на още 7 от звездите, които ще участват в благотворителния мач между фондациите на португалеца и Димитър Бербатов. Ще участва ли Кристиано Роналдо?

Вижте също

2017-04-25_165842_6

Повече от 115 горски пожари горят в югоизточна Флорида. Домовете на хиляди за застрашени от пламъците.

Над 25 хиляди акра са изгорели, сред тях и къщи. Какво казват хората, които се …

Един коментар

  1. С удоволствие и интерес следя и гледам някои от предаванията на Вашата телевизия, но за да се увеличи в значителна степен аудиторията Ви ще
    бъде необходим сутрешен новинарски блок. На народа му писна да гледа
    СЛУГИНАЖИТЕ на властимащите-бнт,бтв и нова. Моля ви, зарадвайте ни с новината, че в близкото бъдеще такова предаване ще в близкото бъдеще ще бъде факт.