сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 16 Декември
wall

BiT Новините с Ралица Василева на 16 Декември


Прокурата проверява Външно министерство след сигнал на БСП
––––––––––––––––––––––––––––
Служители на Министерството на външните работи разследвани за престъпление по служба след сигнал на БСП. Според левицата външният министър в оставка Даниел Митов е карал посланиците да купуват неоправдано скъпи телефонни централи за посолствата в чужбина.

Борисов и Тръмп разговаряха по телефона
–––––––––––––––––––
Бойко Борисов проведе телефонен разговор с Доналд Тръмп. За какво говориха те и какво пожела новоизбраният американски Президент на българския народ?

Обама се закани да отвърне на Русия за хакерски атаки
––––––––––––––––––––––––
Барак Обама се закани да отвърне на Русия за хакерската намеса в изборите на Америка. Вчера американското разузнаване обяви, че има доказателства за личната намеса на президента Владимир Путин.

Екстремно време в Америка
–––––––––––––-
Голям студ сковава почти цяла Америка. На север сняг и поледици предизвикват опасни ситуации на пътя, а в западния щат Калифорния шофьорите се борят с проливни дъждове и наводнения. В Чикаго се очаква зимна буря. Как се отразява студа на полетите на летище О’Хеър?

Хитрино през погледа на спасителите
–––––––––––––––––
Няколко разтърсващи снимки от мястото на трагедията в Хитрино само за часове взривиха интернет пространството. Срещаме ви с техния автор, един от спасителите участвал в акцията по обезопасяването на опасните цистерни.

Тодор се прибра сам
–––––––––––
След 5-дневно издирване, изчезналият турист в Стара планина беше открит. 40-годишният Тодор Владимиров се е върнал сам в хижа „Васил Левски”. Как е оцелял?

Вижте също

skandal

Разраства се дипломатическият скандал между Сърбия и Македония

Разраства се дипломатическият скандал между Сърбия и Македония. След месеци обтегнати отношения Сърбия изненадващо привика …