неделя , 16 декември 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 15 Декември

BiT Новините с Ралица Василева на 15 Декември

Тече среща на върха на Европейския съюз в Брюксел. Сред основните теми на разговор са миграцията, санкциите срещу Русия и Брекзит. Какво каза Бойко Борисов за насрочена среща с Реформаторския блок?

„Лудогорец“ дари паричните премии от класацията „Спортист на годината“ на момиче, което остана сираче след фаталния взрив в Хитрино, а мъж от Велико Търново е готов да даде безвъзмездно къщата си на някое от пострадалите семействата.

Вълната от арктически студ в Чикаго продължава и днес. След като снощи температурите паднаха до минус 19 градуса по Целзий, днес студът продължава да сковава града. Каква е прогнозата на известен метреолог от Чикаго?

Федералният съд в Чикаго ще произнесе присъдата на соченият за лидер на престъпна група по делото „Мартов“. Адвокатът на Георги Мартов ще поиска това да се случи в друг ден. Обясняваме защо.

Генералният консул в Чикаго обсъди значими за българската общност проекти с кмета на града Рам Еманюел. Сред тях улица или кръстовище с името на „Алеко Константинов“ в града с най-много българи.

На специална церемония тази вечер се връчват наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“ . Отличен е водещ на най-новото предаване на Би Ай Ти „Жива връзка“.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …