неделя , 22 юли 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Ралица Василева на 12 Декември – Късна емисия

BiT Новините с Ралица Василева на 12 Декември – Късна емисия

Ден на национален траур в България в памет на жертвите в Хитрино. Последното за спасителната операция в селото, състоянието на жертвите в болниците в Шумен и Варна и как правителството помага на пострадалите.

Жертвите от катастрофи в Америка. Всяка година в САЩ се случват между 5 и 6 хиляди влакови инцидента. Кой и как компенсира пострадалите и как хората търсят правата си?

Доналд Тръмп в задочен спор с ЦРУ и Китай. Критиката му на ЦРУ за разкрития на руски хакерски атаки е без прецедент за новоизбран американски президент. А последните му изказвания за Тайван са в разрез с десетилетия политика спрямо Китай.

След изборите в Македония, страната остава разделена на два лагера. И от двете страни обявиха победа, но резултатите след преброяването са твърде неясни за да се определи кой ще управлява страната.

Днес очакваме да научим присъдата на Емил Господинов, един от 17-те българи замесени в схемата за пране на пари и измами с кредитни карти. Разказваме за най-новото от делото „Мартов“.

Българският филм „Виктория“ на Мая Виткова е в класацията на списание „New Yоrker“ за най-добрите независими филми за тази година. Филмът е за тези, които прекараха живота си между два строя, както и между несигурността и мечтите.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …