неделя , 24 юни 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 4 февруари

BiT Новините с Петя Кертикова на 4 февруари

  • ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГЪРЦИЯ Е БЛОКИРАНА ОТ НАЦИОНАЛА СТАЧКА. СТРАНАТА Е ПАРАЛИЗИРАНА. ПАРАЛИЗИРАНА Е И ГРАНИЦАТА С БЪЛГАРИЯ. КАК СЕ ОТРАЗЯВА СТАЧКАТА НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ? КОРЕСПОНДЕНТЪТ НИ СНЕЖАНА ЛЮБЕНОВА ПРЕДАВА ОТ БЪЛГАРО-ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА.
  • 70 ЛИДЕРИ ОТ ДЪРЖАВИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ СА В ЛОНДОН, ЗА ДА СЪБЕРАТ СРЕДСТВА ЗА СТРАДАЩИТЕ В СИРИЯ. ТАМ БЕШЕ И БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ. ОБОБЩАВАМЕ РЕШЕНИЯТА И ТОВА, КОЕТО Е ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • БИТКАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ В АМЕРИКА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА. С ПЪЛНА СИЛА ПРОДЪЛЖАВАТ И СЛОВЕСНИТЕ ДВУБОИ НА ОСНОВНИТЕ ИГРАЧИ В ДВАТА ЛАГЕРА. ДЕМОКРАТЪТ САНДЪРС ИЗПРЕВАРВА УБЕДИТЕЛНО ВРЕМЕННИЯ ЛИДЕР КЛИНТЪН, А ПРИ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ – ЛЕТЯЩ СТАРТ ЗА ТРЪМП.
  • СЛЕД ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА НА СЛОВЕСНИ БИТКИ И УДАРИ ПОД КРЪСТА, МЕГЛЕНА КУНЕВА ОФИЦИАЛНО ВЛЕЗЕ В КАБИНЕТА СИ НА МИНИСТЪР НА ПРОСВЕТАТА. КАК Я ПОСРЕЩНАХА В МИНИСТЕРСТВОТО И КАК Я ИЗПРАТИХА ОТ ПАРЛАМЕНТА? НИКОЛАЙ ДРАГАНОВ РАЗКАЗВА ОТ СОФИЯ.
  • ДА ТЕ ЗАДЪРЖАТ ИМИГРАЦИОННИТЕ ВЛАСТИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМАШ ЗЕЛЕНА КАРТА И ТО НА ПРИБИРАНЕ ОТ МЕДЕН МЕСЕЦ? РАЗКАЗВАМЕ СЛУЧАЙ – ЕДИН ОТ МНОГОТО.
  • ЗАЩО ВСЕ ПОВЕЧЕ МАЙКИ ИЗБИРАТ ДА РОДЯТ КЪСНО? ДИАНА МИХОВА НА ЖИВО С НОВАТА СТАТИСТИКА И КАК ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОТРАЗИ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ.
  • ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ СЕ МЕСТЯТ ВСЯКА ГОДИНА ОТ ЩАТ В ЩАТ. ЗАЩО ИЛИНОЙС, КЪДЕТО ИМА НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИ, Е СРЕД НАЙ-НАПУСКАНИТЕ МЕСТА? ПАВЕЛ ХАДЖИЕВ НА ЖИВО ОТ МАГИСТРАЛА ВОДЕЩА ИЗВЪН „ЗЕМЯТА НА ЛИНКЪЛН“.

Вижте също

Румен Радев и Александър Вучич обсъдиха проблемите на българите в Сърбия. За какво се договориха?

Президентът Румен Радев и сръбският му колега Александър Вучич се срещнаха с българската общност в …