събота , 10 декември 2016 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 18 февруари
up

BiT Новините с Петя Кертикова на 18 февруари

  • ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 143 ГОДИНИ ОТ ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. КАК БЪЛГАРИТЕ В ЧИКАГО ОТБЕЛЯЗВАТ ГОДИШНИНАТА? ДИАНА МИХОВА НА ЖИВО ОТ БЮСТ- ПАМЕТНИКА НА АПОСТОЛА ВЪВ ВЕТРОВИТИЯ ГРАД. В СОФИЯ – ФАКЕЛНО ШЕСТВИЕ В ПАМЕТ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
  • ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ОБЕЩА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ИЗВАДЕНА ОТ МОНИТОРИНГОВИЯ ПРОЦЕС ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩА НА ВЪРХА В БРЮКСЕЛ. БОЙКО БОРИСОВ ПЪК СЕ ЗАКЛЕ, ЧЕ НИКОЙ „ОТВЪН“ НЕ МУ ДИКТУВА КАКВО ДА ПРАВИ И КАКВИ РЕШЕНИЯ ДА ВЗИМА.
  • БЛОКАДА И КОНТРА-БЛОКАДА НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ. ДЪРЖАВАТА Е БЕЗПОМОЩНА. НАПРЕЖЕНИЕТО ЕСКАЛИРА. КОРЕСПОНДЕНТЪТ НА БИ-АЙ-ТИ – СНЕЖАНА ЛЮБЕНОВА ПРЕДАВА ОТ ГКПП КУЛАТА.
  • ДОНАЛД ТРЪМП ПОЛУЧИ ИЗНЕНАДВАЩ УДАР ОТ ГЛАВАТА НА РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА – ПАПА ФРАНЦИСК. КАКВО КАЗА ПАПАТА ЗА КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТА И КАКВО ОТВЪРНА РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ?
  • ГОРЕЩА ДИСКУСИЯ „ЗА“ ИЛИ „ПРОТИВ“ ТЕХНОЛОГИЧНАТА КОМПАНИЯ „ЕПЪЛ“ ДА ОТКЛЮЧИ ТЕЛЕФОНА НА ЕДИН ОТ ТЕРОРИСТИТЕ, ПРИЧИНИЛИ АТЕНТАТА В САН БЕРНАРДИНО, КАЛИФОРНИЯ? КАКВО КАЗВАТ БЪЛГАРИ И АМЕРИКАНЦИ ПО ТЕМАТА? ЦВЕТЕ ТЮЛЕВА С ДВЕТЕ СТРАНИ НА ВЪПРОСА.

Вижте също

wall-pm

BiT Новините с Ралица Василева на 8 Декември – Късна емисия

Реформаторският блок продължава с опитите за сформиране на кабинет. Днес те се срещнаха с партньорите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *