сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 17 февруари
wall

BiT Новините с Петя Кертикова на 17 февруари

ХИЛЯДИ КАЗАХА ПОСЛЕДНО СБОГОМ НА „ЖЕЛЕЗНИЯ ЗАЩИТНИК“ ОТ ПЕНЕВАТА ЧЕТА -ТРИФОН ИВАНОВ. ЖЕЛЕЗНИ МЪЖЕ ПЛАКАХА КАТО ДЕЦА. КОРЕСПОНДЕНТЪТ НА БИ-АЙ-ТИ – МИРЕЛА ДОНЧЕВА БЕШЕ НА ПОКЛОНЕНИЕТО.

КОЛА – БОМБА УБИ ДЕСЕТКИ В ЦЕНТЪРА НА АНКАРА. АТЕНТАТЪТ СТАНА САМО НА МЕТРИ ОТ СГРАДАТА НА ГЕНЕРАЛНИЯ ЩАБ НА ТУРСКАТА АРМИЯ. ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО.

ДЕБАТИ ЗА ВНЕСЕНИЯ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО. НАЖЕЖЕНИ СТРАСТИ И ОБИДНИ ДУМИ В ПАРЛАМЕНТА. КОРЕСПОНДЕНТИТЕ НИ В СОФИЯ РАЗКАЗВАТ.

НАЙ-ПОСЛЕ БИВШИЯТ СОБСТВЕНИК НА ФАЛИРАЛАТА КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА – ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НАРУШИ МЪЛЧАНИЕТО СИ. КАКВО КАЗА ТОЙ ПРЕД КАМЕРАТА НА БИ-АЙ-ТИ И САШО ДИКОВ?

„АПЪЛ“ ОТКАЗВА ДА РАЗБИЕ ЗАЩИТАТА НА ТЕЛЕФОНА НА ЕДИН ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ В САН БЕРНАРДИНО. ИМА ЛИ ПРАВО ГИГАНТЪТ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЗАПОВЕДИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО? БЪЛГАРСКИЯТ СПЕЦИАЛИСТ ПО КИБЕР СИГУРНОСТ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА „ИНТЕРНЕТ ОБЩЕСТВО БЪЛГАРИЯ“ ВЕНИ МАРКОВСКИ ОТГОВАРЯ.

ЧЕТВЪРТИ ПОТВЪРДЕН СЛУЧАЙ НА ЗАРАЗЕНА ЖЕНА СЪС ЗИКА В ИЛИНОЙС. КАКВА Е ОПАСНОСТТА В ЩАТА, КЪДЕТО ЖИВЕЯТ НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИ?

Вижте също

turcia

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила

Турция и ЕС се разбраха споразумението за бежанците да остане в сила, въпреки настоящите проблеми. …

Един коментар

  1. Поздравления за идеята да бъдем част от големия свят чрез прекрасните български журналисти,доказвали се многократно.