четвъртък , 23 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 16 февруари
wall

BiT Новините с Петя Кертикова на 16 февруари

ИЗДАВАНЕТО НА ВИЗИ ЗА КАНАДА ЩЕ БЪДЕ ПО-ЛЕСЕН ПРОЦЕС ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОЩЕ ОТ СЛЕДВАЩИЯT МЕСЕЦ. ЗА КОИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ ВАЖИ ТОВА И КАК РТОЧНО РАБОТИ ПРОЦЕДУРАТА?

В БЪЛГАРИЯ – БЛОКАДА НА ГКПП КУЛАТА – ТОЗИ ПЪТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА БАРИЕРАТА. БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ С КОНТРА МЕРКИ СРЕЩУ ГРЪЦКАТА ФЕРМЕРСКА СТАЧКА. КОРЕСПОНДЕНТЪТ НА BiT – СНЕЖАНА ЛЮБЕНОВА РАЗКАЗВА ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО.

СЛЕД ИЗНЕНАДВАЩОТО СПИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ЗА МАГИСТРАЛА ХЕМУС, ЕДИН ОТ НАБЕДЕНИТЕ КАНДИДАТ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ – ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ЗАСТАНА ПРЕД КАМЕРИТЕ. КАКВО КАЗА ТОЙ?

КАКВИ ИЗНЕНАДИ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ТАЗГОДИШНОТО АВТОШОУ В ЧИКАГО ЗА МЯНЯЦИТЕ НА ЧЕТИРИ КОЛЕЛА. ПАВЕЛ ХАДЖИЕВ ПРЕДАВА НА ЖИВО ОТ ЕКСПОТО.

БУМ НА КРАЖБИТЕ НА ВИНЕТКИ В РОДИНАТА. КАКВИ МЕТОДИ ИЗПОЛЗВАТ КРАДЦИТЕ? КОРЕСПОНДЕНТЪТ ВЕЛИЧКА ПАВЛОВА ПРЕДАВА ОТ БУРГАС.

РАПЪРЪТ КАНИЕ УЕСТ ПРИКАНИ ВСИЧКИ ХОРА ДА СЕ МОЛЯТ ДА УСПЕЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕ СПАДА ВЪВ ФИНАНСОВОТО СИ СЪСТОЯНИЕ. КАКВИ ДОВОДИ ИЗТЪКНА ТОЙ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА НЕ ОТ КОЙ ДА Е, А ОТ ОСНОВАТЕЛЯТ НА ФЕЙСБУК- МАРК ЗУКЪРБЪРГ?

Вижте също

vlcsnap-6986-05-06-15h04m44s205

BiT Новините с Ралица Василева на 21 Март – Късна емисия

Трите гранични пункта с Турция – на Малко Търново, Капитан Андреево и Лесово днес бяха …