петък , 28 октомври 2016 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 16 февруари
wall

BiT Новините с Петя Кертикова на 16 февруари

ИЗДАВАНЕТО НА ВИЗИ ЗА КАНАДА ЩЕ БЪДЕ ПО-ЛЕСЕН ПРОЦЕС ЗА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОЩЕ ОТ СЛЕДВАЩИЯT МЕСЕЦ. ЗА КОИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ ВАЖИ ТОВА И КАК РТОЧНО РАБОТИ ПРОЦЕДУРАТА?

В БЪЛГАРИЯ – БЛОКАДА НА ГКПП КУЛАТА – ТОЗИ ПЪТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА БАРИЕРАТА. БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ С КОНТРА МЕРКИ СРЕЩУ ГРЪЦКАТА ФЕРМЕРСКА СТАЧКА. КОРЕСПОНДЕНТЪТ НА BiT – СНЕЖАНА ЛЮБЕНОВА РАЗКАЗВА ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО.

СЛЕД ИЗНЕНАДВАЩОТО СПИРАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ЗА МАГИСТРАЛА ХЕМУС, ЕДИН ОТ НАБЕДЕНИТЕ КАНДИДАТ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ – ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ЗАСТАНА ПРЕД КАМЕРИТЕ. КАКВО КАЗА ТОЙ?

КАКВИ ИЗНЕНАДИ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ТАЗГОДИШНОТО АВТОШОУ В ЧИКАГО ЗА МЯНЯЦИТЕ НА ЧЕТИРИ КОЛЕЛА. ПАВЕЛ ХАДЖИЕВ ПРЕДАВА НА ЖИВО ОТ ЕКСПОТО.

БУМ НА КРАЖБИТЕ НА ВИНЕТКИ В РОДИНАТА. КАКВИ МЕТОДИ ИЗПОЛЗВАТ КРАДЦИТЕ? КОРЕСПОНДЕНТЪТ ВЕЛИЧКА ПАВЛОВА ПРЕДАВА ОТ БУРГАС.

РАПЪРЪТ КАНИЕ УЕСТ ПРИКАНИ ВСИЧКИ ХОРА ДА СЕ МОЛЯТ ДА УСПЕЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕ СПАДА ВЪВ ФИНАНСОВОТО СИ СЪСТОЯНИЕ. КАКВИ ДОВОДИ ИЗТЪКНА ТОЙ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА НЕ ОТ КОЙ ДА Е, А ОТ ОСНОВАТЕЛЯТ НА ФЕЙСБУК- МАРК ЗУКЪРБЪРГ?

Вижте също

wall

BiT Новините с Ралица Василева на 26 Октомври

Депутатите приеха новите правила за гласуване. Най-важното, което трябва да знаем за предстоящите избори и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *