неделя , 21 януари 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 12 февруари

BiT Новините с Петя Кертикова на 12 февруари

  • ЗАСТРЕЛЯНИ УЧЕНИЧКИ, СТРЕЛБА НА МЕТРИ ОТ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ, МЪЖ РАЗСЕЧЕ С МАЧЕТЕ ХОРА В ЗАВЕДЕНИЕ. САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ НАСИЛИЕТО ОТНОВО Е НА ДНЕВЕН РЕД В АМЕРИКА. ЦВЕТЕ ТЮЛЕВА РАЗКАЗВА ЗА КЪРВАВАТА СЕДМИЦА.
  • УСЛОВИЯ КАТО В СРЕДНОВЕКОВИЕТО И ОЧАКВАНИЯ КАТО ЗА 21-ВИ ВЕК. КАК ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ТЕЗИ, КОИТО НИ ПАЗЯТ ОТ НАШЕСТВИЕТО НА МИГРАНТИ ПО ГРАНИЦАТА? КОРЕСПОНДЕНТЪТ НА BiT СТИЛЯНА ГЕОРГИЕВА БЕШЕ ОТКЪМ НАШАТА СТРАНА НА БРАЗДАТА.
  • СТАЧКУВАЩИ ФЕРМЕРИ АТАКУВАТ АГРАРНОТО МИНИСТЕРСТВО В АТИНА. ЗА МИНУТИ ТИХИЯТ ЦЕНТЪР НА ГРЪЦКАТА СТОЛИЦА СЕ ПРЕВЪРНА В БОЙНО ПОЛЕ. ПОКАЗВАМЕ И РАЗКАЗВАМЕ.
  • ДНИ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ ИЗБОРИ В НЮ ХЕМПШИР БОРБАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ НОМИНАЦИИ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА. КРАСНОРЕЧИЕ МЕРЕХА ДЕМОКРАТИТЕ КЛИНТЪН И САНДЪРС В УИСКОНСИН, А РЕПУБЛИКАНЦИТЕ НЕ СПЕСТЯВАТ УДАРИ, ДАЖЕ И ПОД КРЪСТА. ЕЛЕНА ХОТИНОВА ОБОБЩАВА ПОРЕДНИЯ ДЕН НА ПРЕДИЗБОРНИ СТРАСТИ.

Вижте също

Военен самолет „Спартан“ е аварирал на авиобазата в „Граф Игнатиево“. Чешкият парламент свали имунитета на премиера Андрей Бабиш. И още в късната емисия новини на 19 януари

Военен самолет „Спартан“ е аварирал на авиобазата в „Граф Игнатиево“. Пострадали няма, нанесени са само …