неделя , 21 януари 2018
Начало / Новини / BiT Новините с Петя Кертикова на 11 февруари

BiT Новините с Петя Кертикова на 11 февруари

  • ТОЗИ СЛЕДОБЯД НА ЛЕТИЩЕТО В ЧИКАГО ПРИСТИГНА ДЕПОРТИРАНАТА ПРЕДИ СЕДМИЦА ЛЕСЛИ МАРТИНЕЗ, КОЯТО ИМАШЕ РЕДИЦА ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕПОРТАЦИЯ И ЗА КОЯТО ВИ РАЗКАЗАХМЕ В BiT НОВИНИТЕ ВЪВ ВТОРНИК. КАКВО КАЗА МАЙКАТА ВЕДНАГА СЛЕД КАЦАНЕТО НА АЕРОГАРАТА И КАКВО СЛЕДВА ОТТУК НАТАТЪК?
  • СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВОДАТА В ГРАДА С НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИ НА ВЕСТНИК „ЧИКАГО ТРИБЮН“. ЦВЕТЕ ТЮЛЕВА СЕ СРЕЩНА ЛИЧНО С АВТОРА НА ПУБЛИКАЦИЯТА.
  • В БЪЛГАРИЯ ЧАСТ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВНЕСЕ ОФИЦИАЛНО ПЪРВИЯТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ. КАКВИ СА МОТИВИТЕ И ИМА ЛИ ШАНС ВОТА ДА МИНЕ? НИКОЛАЙ ДРАГАНОВ ПРЕДАВА ОТ СОФИЯ.
  • ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВТОРИ ЛИФТ В БАНСКО. СПОНТАНЕН МИТИНГ ИЛИ ДЪЛГО ПОДГОТВЯН СЦЕНАРИЙ? КОРЕСПОНДЕНТЪТ НИ КРИСТА НИКОЛОВА РАЗКАЗВА.
  • ЧИКАГО ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ВТОРИЯТ ФОРУМ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА В ЗАПАДНОТО ПОЛУКЪЛБО. КОИ ШКОЛА ЩЕ ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ И КОИ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРЕСТИЖНОТО СЪБИТИЕ?

Вижте също

ИЗВЪНРЕДНО! Канцлерът Меркел след срещата си с Бойко Борисов: България на етапи ще се присъедини към Шенген. Премиерът: Подготвя се работна среща във Варна между европейски ръководни фактори и Ердоган

Германският канцлер Ангела Меркел пристигна днес на посещение у нас. Тя разговоря на четири очи …