понеделник , 19 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Биляна Йотовска за титлата в Лас Вегас и цената на успеха

Биляна Йотовска за титлата в Лас Вегас и цената на успеха

Биляна Йотовска е един от най-изветсните модели в България. Работила е и в много страни по света, украсявала е кориците на редица мъжки списания.  Занимава се професионално с фитнес от няколко години и има множество титли в този спорт от престижни състезания както в България, така и в чужбина.

Само преди три седмици фитнес иконата на страната ни покори подиума и зад Океана. Йотовска триумфира с титлата на най-престижния турнир Flex bikini Model Search 2016 в Лас Вегас.

„За мен това бе сбъдната мечта. Всичко се получи по план, бях в добра форма и си свърших работата. За пореден път се убеждавам, че успехът спохожда тези, които са го заслужили, защото доста се подготвях за това състезание“, сподели Биляна Йотовска за предаването „Спорно за спорта“.

Харесвам всичко, с което се занимавам, категорична е красивата Йотовска.

Тя се обърна и към зрителите на Би Ай Ти с думите: „Желая им здраве, да са щастливи и обградени от хора, които ги обичат, защото семейството е на първо място. Да се занимават с това, което ги прави щастливи. И най-важното, когато се захванат с работа или ново поприще, да правят всичко на 100%, даже на 101%“.

Повече за титлата и състезанието в Лас Вегас и цената на успеха вижте във видеото:

Вижте също

Осем полицаи в болница след меле в Лион. Френски ултраси наръгаха униформен в Билбао

Осем полицаи в болница – това е равносметката от сблъсъците преди двубоя в Лион между …