събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Биляна Йотовска за титлата в Лас Вегас и цената на успеха
SPORT_BILYANA_JOTOVSKA картинка 3

Биляна Йотовска за титлата в Лас Вегас и цената на успеха

Биляна Йотовска е един от най-изветсните модели в България. Работила е и в много страни по света, украсявала е кориците на редица мъжки списания.  Занимава се професионално с фитнес от няколко години и има множество титли в този спорт от престижни състезания както в България, така и в чужбина.

Само преди три седмици фитнес иконата на страната ни покори подиума и зад Океана. Йотовска триумфира с титлата на най-престижния турнир Flex bikini Model Search 2016 в Лас Вегас.

„За мен това бе сбъдната мечта. Всичко се получи по план, бях в добра форма и си свърших работата. За пореден път се убеждавам, че успехът спохожда тези, които са го заслужили, защото доста се подготвях за това състезание“, сподели Биляна Йотовска за предаването „Спорно за спорта“.

Харесвам всичко, с което се занимавам, категорична е красивата Йотовска.

Тя се обърна и към зрителите на Би Ай Ти с думите: „Желая им здраве, да са щастливи и обградени от хора, които ги обичат, защото семейството е на първо място. Да се занимават с това, което ги прави щастливи. И най-важното, когато се захванат с работа или ново поприще, да правят всичко на 100%, даже на 101%“.

Повече за титлата и състезанието в Лас Вегас и цената на успеха вижте във видеото:

Вижте също

lyvici

Младите лъвици на България „схрускаха“ САЩ на Световното по волейбол

Националният отбор по волейбол на България за девойки до 20 години надигра САЩ с 3:2 …