вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Биха или пребиха сини фенове след мача с Хайдук
fenovebiti

Биха или пребиха сини фенове след мача с Хайдук

Трима фенове на Левски пострадаха сериозно, след като бяха нападнати и пребити, докато гледали мача с хърватския отбор Хайдук в заведение в столичния квартал Младост.

Екип на Би Ай Ти посети мястото на инцидента и разговаря със собственика на заведението, който обаче не пожела да застане пред камерата ни.

Междувременно, директорът на синия клуб Даниел Боримиров и капитанът на отбора Божидар Митрев коментираха впечатленията си след загубата на Левски от Хайдук.

„Отборът физически не стоеше добре на терена, хванаха ни на доста контраатаки, направихме сериозни грешки. Не мисля, че селекцията закъснява, знаете, че нямахме нормалното време за подготовка на един отбор, трябваше да направим компромисен вариант и виждаме, че някъде грешим. Сега ни остава да се борим за първенството и купата на България“, заяви Боримиров.

„Много сме разочаровани, очаквахме, че по-добре ще се представим, грешките бяха наши. И да се вайкаме, всичко е свършило, вадим си поуките от грешките“, лаконичен беше Митрев след загубата.

 

 

Вижте също

bgboks

Двама български боксьори устремени към световния връх

Асенов и Иванов – две фамилии, които трябва да запомните. Даниел и Стефан – две …